Binance Hungary: nyerj jegyet a Binance párizsi konferenciájára

spot_img

Szeptember 14-16. között kerül megrendezésre a Binance konferencia sorozatának következő rendezvénye. A Binance Blockchain Week színhelye ezúttal Franciaország fővárosa Párizs lesz, ahová egy szerencsés honfitársunk és kísérője ingyen is kijuthat, ha részt vesz a Binance Hungary által szervezett játékban.

A konferencián számos program és előadás vár a résztvevőkre, melyek szónokai között ott lesz majd maga CZ, a tőzsde igazgatója; a világ egyik legnagyobb kereskedő cégének, a Jane Street-nek a vezetője, illetve az Ubisoft első embere is, vagyis a látogatók az iparág jövőjének több irányába nyerhetnek izgalmas betekintést.

Ha szeretnél a Binance vendégeként elutazni Párizsba és lőni egy szelfit CZ-vel, a következőket kell tenned:

  • Hozz létre egy eseménnyel kapcsolatos bejegyzést a Facebook oldaladon, ami lehet egy fotó, vagy akár egy videó is.
  • A bejegyzésben használd a #BinanceBlockchainWeek hashtag-et.
  • Lájkold és kövesd a Binance Hungary csoport oldalát.

Ha mindezzel megvagy, töltsd ki az oldal alján található a űrlapot. Add meg a Binance azonosítódat, a Facebook oldalad és az általad készített tartalom linkjét, valamint egy arról készített képernyőképet.

  • A Binance Hungary csapata a legjobb minőségű, a témához leginkább kapcsolódó és legkreatívabb alkotást fogja kiválasztani, aminek készítőjét egy párizsi úttal és a konferenciára szóló 2×3 napos belépővel fogja jutalmazni.
  • A nyereménynek ugyancsak része lesz egy Binance logóval ellátott ruhákat és egyéb kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomag.
  • A tőzsde az utazás és a szállás költségeit 1000 euróig megtéríti. Az utazás módjáról illetve a szállásfoglalásról a nyertesnek kell gondoskodnia. A térítés összegét a konferencia után 14 munkanapon belül, a nyertes Binance számlájára fogják átutalni.
  • A nyertesnek készítenie kell majd néhány fotót az utazásról és a konferenciáról, amit szintén meg kell osztania a közösségi oldalán.
  • A játékra való jelentkezés jövő hét csütörtökig tart. A Facebook bejegyzések közzétételére és az űrlap kitöltésére szeptember 1-én 10:00-ig van lehetőség.
  • A nyertest szeptember 2-án 17:00-kor fogják kihirdetni a Binance Hungary közösségi oldalain, de az érintettel emailben is egyeztetnek majd a részletekről.

A játék hivatalos leírása és a jelentkezéshez szükséges nyomtatvány itt érhetők el. Ha még nincs Binance regisztrációd, erre a linkre kattintva hozhatsz létre egyet.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img