BAB: kripto személyi a Binance-től

spot_img

Decentralizált személyi igazolvány bevezetéséről adott hírt a legnagyobb kripto tőzsde.

A BAB, vagyis a Binance Account Bound (Binance fiókhoz rendelt) tokent a felhasználók a saját tőzsdei számlájukra belépve hozhatják létre, és rendelhetik hozzá egy szabadon választott kripto tárca címéhez.

A BAB-ot a felhasználó nem tudja más címekre átutalni, az kizárólag csak a létrehozása során megadott tárcában létezhet. Célja, hogy a decentralizált alkalmazásokban (on-chain) is lehetővé tegye a felhasználók azonosítását, ezzel elejét véve a visszaéléseknek, illetve hogy segítse, hogy ezeken a platformokon is fair módon használt hűségprogramok és nyereményjátékok kerülhessenek bevezetésre, lebonyolításra.

A felhasználók bármikor visszavonhatják (revoke) az adott tárcához rendelt BAB tokenjüket, ám ezt követően 72 órát kell várniuk arra, hogy egy másik címhez újra hozzáadhassák azt. Egy felhasználó egy időpillanatban mindig maximum csak 1 darab BAB tokennel rendelkezhet.

A BAB-ot mától kezdve, 1 dollárnak megfelelő költséggel, a mobil alkalmazásba belépve lehet létrehozni.

A BAB a Binance saját blokkláncán működő appokban lesz használható és sokat segíthet abban, hogy a például a kriptós játékokban gyakran előforduló, több felhasználói fiókkal kivitelezett csalásokat és botozásokat visszaszorítsa. Hogy pontosan hol és milyen módon fogják először támogatni, azt a közeljövőben fogják bejelenteni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img