Kripto Akadémia trading race részeredmények (2022.09.22.)

spot_img

Szeptember 1-én vette kezdetét a 15. Kripto Akadémia trading race. A hónap végéig tartó, 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyen bárki részt vehet, aki rajtunk keresztül regisztrál a Binance oldalára.

A verseny állásáról a lenti táblázat ad tájékoztatást. A résztvevők az egyedi azonosítóik alapján kereshetik ki magukat a listából, amiket a Binance fiókjukba belépve, az alábbi helyeken érhetnek el:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiók email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

Az azonosítókat csak részleteikben tesszük közzé. A versenyt fizetős helyen záró kereskedők később egy levélben, a teljes azonosítójuk megadásával bizonyíthatják, hogy valóban jogosultak a nyereményeik átvételére. A folyamat pontos menetét a végeredmény kihirdetésekor fogjuk közzétenni.

A részeredmények a Binance által szeptember 1. – 22. között mért jutaléktermelés alapján kerültek megállapításra. A kitakart részek hossza nem egyezik meg az azonosítók eleje és vége között lévő karakterek valós számával.

Ha nem látod magad a szűkített listában, de kíváncsi vagy az eredményeidre, vagy bármilyen más kérdésed van a versennyel kapcsolatban, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com címre.

A 15. Kripto Akadémia trading race 2022. szeptember 30-ig tart. A benne való részvétel teljesen automatikus, semmiféle előzetes regisztrációt nem igényel. A csatlakozás egyetlen feltétele egy Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance fiók, ami a BNB coinok tartásával elérhető 25%-os jutalékcsökkentés mellett, további 20%-os extra visszatérítés megszerzésére is feljogosít.

Szeptemberben is folytatódik 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyünk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img