Szeretnél játékkal pénzt keresni? Jó vagy a MOBA-kban? Jelentkezz a csapatunkba!

spot_img

A Kripto Akadémia Gaming újabb játékosokkal szeretné bővíteni a csapatát. Ebben a fordulóban elsősorban a MOBA játékok kedvelőire számítanak. Ha otthonosan mozogsz a műfajban, olvasd el az alábbi felhívást:

“Kedves Játékosok!

A GALA Games bejelentette, hogy 2022.10.31-én elindítja a Spider Tanks play-to-earn modelljét, ezért a Kripto Akadémia Gaming ismét megnyitja kapuit azon lelkes és kitartó játékosok előtt, akik otthonosan érzik magukat a MOBA játékok világában.

A Spider Tanks-ben elért dubaji első hely, valamint a Mayhem alatti kíváló csapatszintű szereplést szeretnénk tovább folytatni, immáron a P2E modellbe átültetve. Mint mindig, most is az abszolút élmezőnyt célozzuk meg, ezért várjuk minden olyan játékos jelentkezését, aki megmutatná tudását és nem utolsó sorban szívesen keresne is vele.

A jelentkezéshez nem kell más tenni, mint kitölteni ezt az űrlapot.

Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen töltse ki az adatokat, mert ezek alapján fogjuk felvenni veletek a kapcsolatot!

Hamarosan találkozunk✌️ 🔥

(Jelen felhívás csak a Spider Tanks játékára vonatkozik, de hamarosan további játékokban is indítunk bővítést.)

Ha szeretnél többet is megtudni a Kripto Akadémia Gaming csapatáról és a fenti ajánlatról, vagy egyszerűen csak érdekelnek a play-to-earn játékokban rejlő lehetőségek, csatlakozz a csapat Discord csatornájához. Ezt erre a linkre kattintva teheted meg.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img