World Cup Inu (WCI): Ronaldinho-t is beszervezték egy új kriptós átverésbe

spot_img

Saját közösségi oldalán reklámozza a World Cup Inu nevű kriptopénzes csalást Ronaldinho, a világhírű labdarúgó. A brazil focista tegnap este 21 millió követőjével osztotta meg, hogy csatlakozott a projekthez.

Az Ethereumon futó kripotvaluta okos szerződése több olyan kiskaput tartalmaz, amivel a fejlesztők visszaéléseket követhetnek el. Ezek egyike például magát a tokennek az eladását teszi lehetetlenné, egy másikkal pedig pedig az utalások során levont jutalékok mértékét lehet bármikor megváltoztatni.

A novemberben kezdődő labdarúgó-világbajnokság kapcsán valószínűleg nem ez lesz az utolsó olyan átverés, ami egy ismertebb focista arcával próbálja majd meg becsapni a hiszékeny befektetőket. Érdemes emiatt fenntartásokkal kezelni a kedvenceink által közzétett hasonló bejelentéseket. Ha hasonló hirdetésbe futnál és bizonytalan lennél az eredetiségét illetően, csatlakozz Discord csatornánkhoz, ahol bármikor tanácsot kérhetsz egy token hátteréről.

A történtek miatt többen is leírták, hogy hatalmasat csalódtak a gyerekkori hősüknek számító Ronaldinho-ban. Mi azzal a klasszikus videóval emlékszünk az egykori példaképre, amiben egy kapufával ping pongozva próbálja ki az új cipőjet.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img