November 8-ig olcsóbbak a Trezor kripto tárcák

spot_img

A következő két hét során 15%-os kevezménnyel vásárolhatók meg a Trezor hardveres kripto tárcái. Az akció november 8-ig tart és bárki részt vehet benne, a vásárlás során nincs szükség kupon kód megadásra.

A leértékelésre egy új Trezorból elérhető funkció, a költségátlagolás (DCA – Dollar Cost Averaging) bevezetése kapcsán került sor. Ez lényegében egy beépített kripto megtakarítási számla indítását jelenti, amivel a felhasználók automatizálva és rendszeres időközönként (pl.: hetente, havonta) tudnak maguknak bitcoint vásárolni, ami mindig a hardveres tárcájuk bitcoin címén kerül jóváírásra.

A költségátlagolás nem feltétlen a legjobb befektetési stratégia, hiszen aki a mélypont közelében vásárol egy nagyobb mennyiséget, az túlteljesítheti azokat, akik rendszeresen, de csak kevesebb bitcoint vesznek maguknak.

A DCA elsősorban azoknak való, akik egyáltalán nem akarnak foglalkozni az árfolyamok ingadozásával és hosszú távon gondolkodnak. A hónapokon, éveken át elnyúló kisebb vásárlások kiegyenlítik a nagyobb ingadozások során keletkező nyereségek és veszteségek átlagát, így egyenletesebb megtérülési görbét generálnak.

Ha valaki a 2020-as Covid tőzsdei összeomlás után kezdett volna el költségátlagolva bitcoint vásárolni, annak így nézne ki a DCA megtérülési görbéje. Szaggatott vonallal a profit alakulása, egyenes vonallal a befektetett összeg mennyisége látható. A példa napi 10 dolláros befektetéssel számol.

A Trezor költségátlagoló funkciója eleinte korlátozottan lesz elérhető, jelenleg csak az Egyesült Államokban, Németországban, Spanyolországban, Belgiumban, Hollandiában és Csehországban élők aktiválhatják, de a tervek szerint a jövőben más országokban, így hazánkban is bevezethetik. A most induló leértékelést ez a megkötés nem érinti, az a világ bármely pontjáról igénybe vehető.

A Trezor az elmúlt években általában a Fekete Péntekre időzítette a leértékeléseit. Hogy ez az akció most ennek az előrehozott változata-e, vagy november végén ismét olcsóbbá válnak-e a készülékek, arról nincs információnk. Ha érdekel a 15%-os leértékelési ajánlat, látogass el a Trezor oldalára.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img