Növekvő pályán a CleanSpark hashrátája

spot_img

A múlt hónapban a CleanSpark bányászati hashrátája meghaladta a 4 EH/s-ot. A vállalat most úgy látja, hogy az év végi számítási teljesítményét 5,5 Eh/s-ra tudja növelni, ami 10%-kal magasabb az előző előrejelzéshez képest.

A bitcoinbányász részvényeinek (CLSK) árfolyama kedden felülmúlta a versenytársakét. A késő délutáni kereskedési időszakban közel 19%-ot emelkedtek a vállalat részvényei, szemben a Hut 8 Mining (HUT) 17,17%-os, Marathon Digital (MARA) 14,42%-os és a Riot Blockchain (RIOT) 15,87%-os emelkedésével.

“Hashráta növekedésünket az elmúlt hónapokban történt washingtoni és a sandersville-i létesítmények felvásárlása segítette” – mondta a CleanSpark vezérigazgatója Zach Bradford.

A bányászipar nagy része erősen küzd a medvepiac súlya alatt, a CleanSpark azok közé tartozik, akik növekedni tudnak, köszönhetően a vállalat stabil pénzügyi helyzetének. 

A CleanSpark pár hete vásárolta meg versenytársától, a Mawson Infrastructure Group (MIGI) egyik telephelyét, ami a Georgia állambeli Sandersville-ben található és egyben 6468 darab legújabb generációs bányász berendezéshez sikerült hozzájutnia 42,5 millió dollár értékben.

“Hatékony tőkestratégiánknak köszönhetően túlteljesíthetjük hashráta várakozásainkat” – nyilatkozta Gary Vecchiarelli pénzügyi igazgató.

A CleanSparknak négy saját tulajdonú és üzemeltetett létesítménye van, amelyekben körülbelül 50000 bitcoin bányászgép működik. A vállalat várakozásai szerint a 2023-as év végi hashrátája 22,4 EH/s lesz. Összehasonlításként a Marathon Digital 23,3 EH/s hashráta elérésére számít 2023 közepére.

Kriptovaluta bányászattal kapcsolatos további információkat a Kripto Akadémia honlapján találtok a hírfolyamunkban. Keresd minden héten szerdán a “Bicoinbányászrészvény-jelentésünket, ahol a Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek részvényeinek teljesítményét és történéseit vizsgáljuk meg. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. 

A Forbes 100-as listáján a CleanSpark

/coindesk, cleanspark/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img