A kriptovaluták az online kaszinó jövője

spot_img

Az online kaszinók szektorának jövője egyértelműen függ a modern technológiáktól, új tudományos fejlesztésektől. A blokklánc technológia egy valódi forradalmat hozott el az online casino platformok világába. Manapság napról-napra nő az olyan platformok száma, amelyeknél már használhatunk fizetési módként kriptovalutákat, bitcoint vagy éppen ethereumot és egyre több olyan platform létezik, amelyek már csak kriptovalutában intézik a pénzügyeket. A kriptovalutás tranzakcióknak nincsenek limitjeik, nem állnak külső befolyás alatt és nagyon könnyű őket használni.

A blokklánc maga egyfajta főkönyvnek tekinthető. Ez a főkönyv pedig az összes felhasználónál megvan és csak úgy módosítható egy tranzakció, ha minden felhasználó ezt elfogadja. Az első digitális pénzeszköz, amit a kaszinók elfogadtak, a bitcoin volt. Később jöttek aztán olyan kriptovaluták, mint az XRP vagy éppen az Ethereum. A legtöbb modern kriptokaszinó már lehetővé teszi, hogy a játékosok kriptovalutában fizessenek be és kriptoban kérjék a kifizetéseiket is. Ennek segítségével pedig a játékok azonnali feldolgozást és a lehető legnagyobb anonimitást érhetik el. A következőkben megmutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a kriptovaluták használatának az online kaszinók világában.

A kriptovaluták a kaszinók jövőjét jelentik

Az egyik kiemelkedő érv, amiért a kriptovalutákat érdemes használnia a felhasználóknak és az online kaszinóknak is érdemes kínálni ezt a lehetőséget, az a biztonság különösen magas foka. Ugye ha mondjuk bankszámlával fizetünk be egy online kaszinóba, akkor az adataink nagyon könnyen külső partnerekhez, külső felekhez kerülhetnek. A kriptovalutás fizetéseknél ez minimális kockázat. Tehát amikor kriptovalutával akarunk játszani, elég regisztrálni a platformon és már mehet is befizetés és a játék, hiszen nincs szükségünk semmiféle banki adat vagy más pénzügyi információ kiadására.

A kriptovaluták nagyon költséghatékonyak is. Ha mondjuk bankkártyával teljesítünk befizetést, akkor annak biztosan komoly banki díjai lesznek. Egyszerűen azért, mert a bankok és fizetési szolgáltatók a szolgáltatásért díjat fognak kérni. Viszont a kriptovaluták ennél jóval olcsóbbak. Van bizonyos tranzakciós költség, de egyrészt ez kiszámítható, másrészt egyáltalán nem összemérhető más fizetési módok költségével. Ráadásul a hagyományos fizetési módoknál nem csak a játékosnak, de magának a platformnak is fizetnie kell. A kriptovalutákkal viszont a közvetítő szereplő és költsége kiiktatásra kerül.

További fontos tényezők, amiért a kriptovaluták jók az online kaszinókban

Nagyon kényelmes őket használni. Ez azt jelenti, hogy nincsenek átirányítások más szolgáltatók platformjaira, amikor befizetni akarunk, ha van egy kriptotárcánk, akkor nagyjából bárhol hajthatunk végre tranzakciókat és így tovább. A tranzakciók mindig azonnaliak és a kriptotárcánkat bárhonnan, bármilyen eszközről tudjuk használni. És ami nagy plusz, hogy kifejezetten magasszintű anonimitást biztosítanak. Hiszen ki akarná a bankja vagy mások előtt reklámozni, hogy szerencsejátékozik? A mai napig van egyfajta megbélyegzése ennek, miközben azért ez a szerencsejáték már rég nem az, ami a múltban volt.

Ha viszont kriptovalutákat használunk, akkor nincs szükségünk semmilyen pénzügyi adat kiadására és a bankunk sem fog rólunk semmilyen információt megtudni. Csak egy kriptotárca kell és már mehet is a játék. Ennek fő oka az, hogy ez egy decentralizált rendszer. Nincsenek közvetítők, szolgáltatók, senki nem nézi meg a tranzakciónkat, nem kerül be egy óriási adatbázisba, nem tudják letiltani a tárcánkat. Ez pedig azért jelentős biztonságérzetet is kölcsönöz a játékosoknak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img