Lehet-e számítógépes játékokkal pénzt keresni? Élő beszélgetés hazánk egyik legismertebb esport streamerével

spot_img

Péntek este hazánk egyik legismertebb és legnagyobb követőtáborral rendelkező esport streamere, bLYYY lát vendégül minket a saját Twitch csatornáján. Az élő közvetítésben igyekszünk majd több szempontból is körbejárni azt a sokakat foglalkoztató kérdést, hogy vajon lehet-e a játékokkal pénzt keresni?

bLYYY, aki korábban maga is profi esportoló volt, és akinek az eddigi munkásságát korábban az Év Esportolója gálán különdíjjal jutalmazták, mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a nézők által feltett kérdésekre válaszoljon. Ebben ezúttal a Kripto Akadémia Gaming alapító tagja, Grecsosz fogja segíteni.

A péntek este 18:00-tól kezdődő adásban megnézzük, hogy hogyan is áll jelenleg a játékpiac, és hogy milyen lehetőségek rejlenek a feltörekvőben lévő Play-to-Earn ágazatban. A játékosokat pénzzel jutalmazó ‘játssz és keress’ mechanikák 2023-ban már több nagyobb költségvetésű játékban is megjelenhetnek, amik szélesebb körben is népszerűvé tehetik a műfajt.

A kezdetek kezdetén talán nem olyan meglepő, hogy vannak, akik egyelőre még  szkeptikusak az új modellel szemben, ezért örülünk annak, hogy bLYYY-hoz hasonlóan a klasszikus játékok szerelmesei között is akadnak, akik nyitottan állnak ehhez az újdonsághoz.

Ha te is ebbe a táborba tartozol és szeretnél egy kicsit jobban megismerkedni a játékipar következő nagy trendjével, vagy kérdéseid, észrevételeid lennének a témával kapcsolatban, állíts be egy emlékeztetőt, és tarts velünk a péntek este 18:00-kor kezdődő streamben.

Az adás ezen a linken lesz megtekinthető.

Ha ennél a beszélgetésnél is többre vágysz, és szeretnéd napi szinten követni a Play to Earn játékok világával kapcsolatos fejleményeket, csatlakozz a Kripto Akadémia Gaming Discord csatornájához.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img