Million Dollar Race: elindult az egymillió dolláros verseny

spot_img

Elindult a Million Dollar Race, a Fairspin kaszinó egymillió dollár összdíjazású versenye. A díjalapból nem csak az aktív játékosok, de az oldal követői is részesedhetnek.

Az egymillió dolláros verseny november elsején vette kezdetét és 2023. január 31-ig tart.

A Fairspin a feltett tétek után visszatérítést ad, amit az oldal saját kriptopénzében, TTS tokenekben írnak jóvá. Az az 500 felhasználó, aki a legtöbb TTS-t gyűjti össze a játék ideje alatt (Play to Earn), 800 000 dollár összértékű nyereményen osztozhat.

    1. díj: $500,000
    2. díj: $100,000
    3. díj: $50,000
    4. díj: $10,000
    5. díj: $5,000

A részvétel feltételei:

    1. Játszani kell az oldalon és a feltett tétekért TTS-t szerezni.
    2. A nagyobb tétekkel magasabb TTS visszatérítés szerezhető.
    3. A helyezések a visszatérítéssel megszerzett TTS alapján kerülnek meghatározásra.
    4. A kaszinó egyes játékai más oldalakon is elérhetőek lehetnek, de csak a Fairspin-en regisztrált játékosok itt megtett tétjei számítanak bele a versenybe.

A Fairspin játékainak lefolyása és statisztikái teljesen transzparensek, és a blokkláncon kerülnek rögzítésre. Ellenőrzésükre az oldal Truespin Explorer menüpontja biztosít lehetőséget.

A Fairspin az aktív játékosok mellett további 185 000 dollárt oszt szét azok között, akik részt vesznek a versenyhez köthető tevékenységekben.

  • Hetente 200 darab, egyenként 50 dollár értékű nyereményt sorsolnak ki azok között, akik az adott héten legalább 100 dollárt fizettek be az oldalra.
  • További díjakat, ingyenes játéklehetőségeket és bónuszokat szerezhetnek, akik követik a Fairspin közösségi oldalait.

A játék végén 15 000 dollárt sorsolnak ki a Fairspin és a TTS token minden közösségi médiás követője között. A kalapból három szerencsés nevet fognak kihúzni, akik 5000 – 5000 dollárral lehetnek gazdagabbak.

Ha szeretnél, itt tudsz csatlakozni és részt venni a Farispin egymillió dolláros játékában.

A Fairspin kaszinóról

A Fairspint 2018-ban hozták létre, működését a Curaçao-ban kibocsátott eGaming licensz biztosítja. A kaszinó transzparens, a játékok lefolyása a blokkláncon kerül rögzítésre, amiket a Trueplay Explorer segítségével később bárki visszakereshet.

A Fairspin-en 70 szolgáltató mintegy 5000 játéka érhető el, akár 20 különböző nyelven.

A kaszinó egy saját digitális valutával, a TFS Tokennel is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyedi hűségprogramot működtethessen.

A TFS-t az oldalba integrált tőzsdén keresztül lehet fiat pénzre váltani. A Fairspin figyelmet fordít arra, hogy a TFS token USD-ben kifejezett árfolyamát lehetőleg stabilan, nagyobb ingadozásoktól mentesen tartsa. Egy TFS jelenleg 0.0054 dollárt ér.

A TFS token felhasználási módjai:

Play To Earn: a játékosok minden játék után TFS-ben kifejezett visszatérítést (rakeback-et) kapnak, amit később bónuszokra vagy készpénzre válthatnak, kiutalhatnak (Ethereum alapú ERC20 token), vagy letétbe is helyezhetnek.

Hold To Earn: a kaszinó a napi bevételeinek egy részét visszaosztja azoknak, akik letétbe helyezik a TFS tokenjeiket. Három fix futamidejű letét választható: 8 óra, 1 nap és 3 nap. A Hold to Earn program APR-je a kaszinó szerint bizonyos időszakokban az 535%-ot is elérheti. A letétesek az általuk elhelyezett tokeneket minden esetben visszakapják és pénzre válthatják. A kaszinó ebből akkor sem von le semmit, ha a letét időszaka alatt esetleg nem keletkezne bevétele.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img