Binance Futures Lite: egyszerűsített határidős kezelőfelület a telefonos alkalmazásban

spot_img

Habár a tőzsdei kereskedés sokáig egy asztali gépekhez és monitorokhoz kötött tevákenységnek számított, a mobil eszközök terjedésével ma már egyre többen vannak, akik valamilyen telefonos app segítségével menedzselik a saját ügyleteiket.

Ha napközben te is a telódról nézed a TradingView grafikonjait, és onnan váltogatsz oda-vissza a tőzsdei alkalmazások között, akkor lehet, hogy neked is segítséget jelenthet a Binance mobil app napokban élesített újdonsága, a Binance Futures egyszerűsített, vagyis Lite verziója.

Míg a hagyományos megjelenés kifejezetten zsúfolttá teszi a képernyő, a Lite üzemmód kifejezetten a trade-ek feladására fókuszál, így a szemnek és ujjaknak is könnyebbséget jelenthet a használata.

Balra a régi, jobbra az új kezelőfelület

A Lite elsősorban a rövidebb távú, napi kereskedést végzők számára jelenthet alternatívát, mert minden ezen keresztül feladott trade azonnali (market) piaci áras végrehajtással kerül vágrehajtásra, vagyis aki a limites be- és kilépőket favorizálja, annak egyelőre nincs választása, maradnia kell a régi változatnál.

Reméljük, hogy ezzel azért a jövőben még kiegésztik az appot, mert a Stop Loss és Take Profit szintek megadásának lehetősége sokkal életképesebb választássá tehetné a Lite változatot.

Aki a fentiek ismeretében is szeretné kipróbálni Futures Lite felületet, az innen érheti el a beállítást:

Habár a Lite érkezése nem hozott forradalmi változást, mindenképp jó látni, hogy a tőzsde fejlesztői a dizájn területén is igyekeznek újításokkal próbálkozni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img