Trónok Harca NFT-vel jön a Warner

spot_img

A nemrég lezajlott Sárkányok Háza finálé után a Trónok harca univerzum egy új NFT-kollekcióval bővül. Ezt a Warner Bros jelentette be a hivatalos Twitterén. Az NFT kollekció a Nifty’s-el és az HBO-val való együttműködésben készül.

Az új  projekt a Game of Thrones: Build Your Realm nevet kapta, és a rajongók olyan NFT-ket gyűjthetnek majd, amelyeket a Trónok Harca univerzuma ihletett. Ezeket az NFT-ket csomagokban fogják árulni, és mindegyiknek különböző témája és ritkasági szintje lesz. 

A kollekció az év végén indul majd, és “Északról” jönnek majd az első csomagok. A kollekció több kis csomagban fog érkezni, fokozatosan, egyetlen nagy megjelenés helyett.

A kollekciónak az Ethereum hálózat ad otthont.

Az NFT csomagokon belül a rajongók virtuális fegyvereket, ikonikus pillanatokat és a sorozat kedvenc karaktereit szerezhetik meg. 

“A célunk az volt, hogy új módokat teremtsünk a rajongók számára, hogy kapcsolatba léphessenek az általuk szeretett történetekkel és karakterekkel. Már nagyon várjuk, hogy bővíthessük a Game of Thrones-fandomot és a franchise-t ezzel az egyedülálló digitális kolekcióval, amely mélyebb szinten bevonja a rajongókat, lehetővé teszi számukra, hogy elmerüljenek Westeros világában”

 – mondta Josh Hackbarth, a Warner Bros Discovery NFT-k kereskedelmi fejlesztéséért felelős vezetője.

A pontos megjelenési dátumot még nem jelentették be.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img