MetaMask: itt az NFT árbecslés funkció

spot_img

Egy NFT árbecslési funkcióval bővítette repertoárját az egyik legnépszerűbb tárca, a MetaMask. Mostantól az NFT birtokosok és gyűjtők a MetaMask-on belül maradva egy kattintással felmérhetik, hogy mennyit érhetnek a tárcájukban elhelyezett NFT-k.

Az új funkció révén a felhasználók rákattinthatnak egy adott NFT-re. Ha van elég piaci adat, akkor megjelenik annak becsült ára. 

A felhasználók által régóta kért funkció az NFTbank.ai által gyűjtött piaci adatokból táplálkozik. A MetaMask szerint az árbecslés 90%-os pontossággal működik. Az új funkció közvetlenül a tárcán belül a “Portfolio” linkre kattintva érhető el, de egy külön erre a célra létrehozott weboldalon is kereshetünk a vizsgálni kívánt tárca címére.

A lépés a MetaMask folyamatos előrelépését jelzi a jelenlegi pénzügyi visszaesés ellenére. Ez azt jelzi, hogy ahelyett, hogy a telet kivárva a babérjain pihenne, a MetaMask úgy döntött, hogy mindenképpen folytatja az innovációt és az építkezést.

Az új fícsör a MetaMask Portfolio nevű dApp-jának a része, amit az év elején dobtak piacra. A Portfolio abban segít, hogy a felhasználó átlássa a különböző hálózatokon elhelyezett kriptopénzeit vagy NFT-it.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img