TradingView Black Friday: 40-60% kedvezmény + 1 ingyen hónap az előfizetőknek

spot_img

Hétfőn délelőtt 9:00-kor elindult a TradingView Black Friday, az oldal éves nagy leárazása. Aki gyakran nézegeti a grafikonokat, annak az elmúlt évhez hasonlóan most is érdemes kihasználnia a lehetőséget.

Aki ezen a héten szombat reggel 9:00-ig vásárol meg egy éves díjcsomagot, nem csak jelentős kedvezményre tehet szert, de emellé még 1 ingyenes hónapot is ajándékba kap a TradingView-tól, vagyis féláron juthat hozzá 13 hónapnyi folyamatos hozzáféréshez.

40-60% kedvezmény + 1 ingyenes hónap minden Tradingview díjcsomagra

Fontos: a TradingView a tavalyi Black Friday akciója során szintén 1 hónapot adott ajándékba az éves előfizetésekhez. Aki tavaly is ilyenkor vásárolt éves díjcsomagot, az emiatt ne számítson arra, hogy a napokban megint kedvezményesen és automatikusan megújul majd az előfizetése, mert a plusz hónap miatt az csak valamikor december végén, vagy január elején fog lejárni. Akkor viszont már csak a normál, a jelenleginél sokkal drágább áron lesz lehetőség a hosszabbításra.

Aki szeretné kihasználni a most felkínált kedvezményes lehetőséget, annak szombat reggelig kell újra előfizetnie. A tavaly megszerzett plusz hónap így sem veszik el, hanem hozzáadódik a most megszerezhető 12+1 hónapos hozzáféréshez.

A kedvezményes TradingView előfizetésre ezen az oldalon van lehetőség.

(*) A TradingView az elmúlt években a Fekete Pénteket követő időszakban még tartott rövidebb ideig tartó utólagos vásárokat is (Pl.:Cyber Monday), de hogy idén is lesz-e lehetőség erre, arról nincs információnk.

A TradingView a bárki által használható, de a funkcióit tekintve korlátokkal rendelkező ingyenes fiók mellett Pro, Pro+ és Prémium díjcsomagokra kínál előfizetést.

A legkisebbnek számító Pro csomag 5 indikátor egyidejű használatát, 2 grafikon egyidejű megjelenítését, akár 20 riasztás beállítását, reklámmentességet, a Volume Profile-hoz való hozzáférést, egyedi elemzési időtávok beállítását, több figyelő listát, a múltban tovább visszanézhető grafikon előzményeket, és a többmonitoros támogatás kihasználását teszi lehetővé.

A Pro+ és Prémium díjcsomagok a fenti lehetősgeket bővítik tovább, vagy egészítik ki újabb, a kereskedést már komolyabb szinten űzők számára hasznos funkciókkal.

Az oldal 30 napig ingyenes kipróbálási lehetőséget is biztosít, amivel elkötelezettség nélkül tesztelhetők a díjcsomagok mögé rejtett szolgáltatások. A Fekete Péntek akcióval viszont csak ezen a héten lehet élni, ezért aki komolyan gondolja az előfizetést, annak szombat reggelig kell döntést hoznia.

A TradingView Black Friday akciója ezen az oldalon érhető el.

Frissítve:

A cikk megírása után vettük észre, hogy az előfizetés megrendelő oldalán látható díjban még nincs feltüntetve az azt terhelő adó. Ez a Pro+ csomag esetén 48.44 dolláros plusz kiadást jelent. Mielőtt vásároltok, ezt is vegyétek számításba.

Ezen a héten nyílt napokat tart a Kripto Akadémia Discord csoportja, ami alatt az előfizetéses tartalmakhoz is ingyenes hozzáférést szerezhetsz. További információk a szerver ‘Bejelentések’ szobájában.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img