NFT kereskedés az Uniswap-en

spot_img

Ezen a héten kezdődött az NFT-k kereskedelme az egyik legnagyobb decentralizált váltón, az Uniswap-on.

Az NFT piacok integrálásával az Uniswap jobb árakon ígér több listázást. Az új fejlesztés ugyanis egy aggregátor, ami a nagyobb piacterek kínálatát gyűjti egyetlen kezelői felület alá. Ezek az OpenSea, az X2Y2, a LooksRare, a Sudoswap, a Larva Labs, a Foundation, az NFT20 és az NFTX.

Emellett a felhasználók a többi aggregátorhoz képest akár 15%-kal kisebb gas költséggel juthatnak hozzá az NFT-ikhez. Ezt az Uniswap Universal Router contract-nak nevezett újítás teszi lehetővé.

Az alábbi, a váltó által közzétett grafikon a 100 legnagyobb NFT kollekció padlóárát hasonlítja össze egy meg nem nevezett NFT piactérével.

Az NFT kereskedelem megnyitásának apropóján egy airdroppal is előállt az Uniswap. Azok a felhasználók, akik használták a Genie-t, – az Uniswap által régebben megvásárolt NFT piacteret – most 300 dolláros airdropot kaphatnak. Az airdrop jutalomban részesülő felhasználók listázására a Genie tárcákról készült április 22-i snapshotot használnak. Emellett a Genie: Genesis NFT tulajdonosok egy 1000 dolláros airdropot kapnak, ha június 21 előtt megszerezték az NFT-t.

Emellett az első 22 000 tárca, akik NFT-t vásárolnak a platformon keresztül, egy legfeljebb 0,01 ETH értékű visszatérítést is kapnak a jutalékaikból.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img