Megérkezett a Starbucks NFT-alapú hűségprogramja

spot_img

Megkezdődött a bétatesztje a Starbucks új, NFT-alapú hűségrendszerének, amely a Starbucks Odyssey nevet kapta. Egy Polygon hálózatra épülő megoldásról van szó, ami összeköti a már létező hűségprogramot a Web3 világával.

A bétateszt egyelőre az amerikai felhasználók egy kiválasztott csoportja számára elérhető. A rendszer úgy működik, hogy a vásárlók végigmehetnek egy folyamaton, amely során kvízeket, rejtvényeket és más fejtörőket kell megoldaniuk. Ezek jellemzően a kávéház történetéről és termékeiről szólnak, valamint ezeket szeretnék megismertetni a felhasználókkal. A teljesített feladatokért pontjutalmakat gyűjthetnek.

Amint a felhasználók körülbelül 500 pontot gyűjtenek, megkapják az egyik NFT-t, amelyet Journey Stamps-nak neveznek. Ezzel a “bélyeggel” három különböző szintű előnyhöz lehet hozzáférni. A legalacsonyabb szinten megnyílik egy online eszpresszó készítő tanfolyam, amíg a legmagasabb szinten olyan jutalmak nyílnak meg, mint egy utazás a Starbucks egyik kávétermelőjéhez Costa Ricába. 

A Starbucks nyilatkozata szerint a bétatesztelésre sokkal többen jelentkeztek, mint amire számítottak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img