Binance Tradingview integráció: mostantól a Tradingview oldalán keresztül is kereskedhetsz

spot_img

Sokak álma vált valóra a TradingView és a Binance között bejelentett megállapodással, aminek értelmében mostantól az elemző oldal grafikonjain keresztül is feladhatjuk és menedzselhetjük az ügyleteinket.

A Binance és a TradingView összekötéséhez be kell jelentkeznünk a Binance és a TradingView fiókjainkba, majd az utóbbinál a Trading Panel menüpont alatt, a tőzsde ikonját kiválasztva a Connect gombbal csatlakozni a szolgáltatáshoz.

A hozzáférést a Binance oldalán is meg kell erősítetnünk. A jogosultság megadása kizárólag a kereskedésre ad felhatalmazást, a számlánkon tárolt pénzekhez ezen keresztül más nem férhet hozzá

Ha ez megtörtént, a Tradingview jobb oldalán látható fel-le nyilacskát ábrázoló ikonra kattintva érhetjük el a trade-ek feladására szolgáló menüpontot.

A TradingView kereskedési felülete sokkal fejlettebb a Binance saját felületénél. Használata akár a grafikonon való “kézzel történő” kereskedést is lehetővé teszi, vagyis számok beírása nélkül, egy-egy vonalat huzogatva állíthatunk a limites megbízásaink beszállóin, vagy a nekünk tetsző cél és stop-loss értékeken.

Ezek a funkciók csak az új, TradingView-n keresztül feladott ügyletek esetében fognak megjelenni, a Binance-en korábban elindítottaknál még nem.

Fontos, hogy jelenleg csak a határidős, azaz PERP piacok/szerződések esetében működik az integráció, tehát a spot párokat egyelőre még nem érhetjük el ezen keresztül. Ugyancsak hiányzik a tőkeáttétel beállításának lehetősége, tehát jelenleg az alapértelmezett 1x szorzó él a trade-jeinkre. Más tőzsdék esetében ennek a beállítása is lehetőségünk van, így elképzelhető, hogy a későbbiekben ezt is engedélyezik majd a felhasználóknak.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img