Összeszedtük a tavalyi év legjobb meetupjainak felvételeit, még mindig aktuálisak!

spot_img

Discord szerverünkön rendszeresen élő meetupokat tartunk, ahol a szakmából meghívott vendégeinkkel beszélgetünk egy-egy érdekes szeletéről a kriptopénz piacnak. Itt nem csak a házigazda Györfi András, hanem a nézők is kérdezhetnek a vendégtől.

Már tervezzük a következő meetupot, ha szeretnél bekapcsolódni a beszélgetésbe, gyere fel a Discord szerverünkre és figyeld a bejelentéseinket.

Májusban Gaming

Májusban a Kripto Akadémia Gaming csapata segített jobban belelátni a play-to-earn játékok világába. Mint mindenhol ebben a szakmában, a játékoknál is igaz, hogy a megtérülése nagyban függ a piaci állapotoktól. Amit azonban az alapelvekről, a működésről és a játékok világáról mondtak a fiúk, még mindig aktuális.

Július, Magyar Nemzeti Bank

Júliusban egy igazi nagyágyút, a Magyar Nemzeti Bank digitalizációért és FinTech fejlesztésért felelős ügyvezető igazgatóját, Szombati Anikót láttuk vendégül. Kiveséztük, hogy milyen tervei vannak a Nemzeti Banknak a kriptopénzek itthoni szabályozásával, valamint átbeszéltük a témát a szabályozás szemüvegén keresztül.

November, tabudöntögetés:

Novemberben egy vitát rendeztünk Topolay Gáborral, a Forbes gazdasági újságírójával. Gábor rácáfolt arra, hogy aki szkeptikus a kriptopénzekkel, az azért van, mert nem tud róluk eleget. Ha új perspektívából szeretnéd szemlélni a kriptopénzek piacát, mindenképp hallgass bele:

December, FTX:

Az év utolsó időszakára az FTX csődje nyomta rá a bélyegét. Ahhoz, hogy mi vezetett a csődhöz, milyen hatásai lesznek és mit rontottak el az FTX-nél és az Alameda-nál, Mogyorsói Attilával, a Coincash vezérigazgatójával beszélgettünk

Idén is várunk meetupokkal, gyere fel a Discord szerverünkre, hogy időben értesülj róluk, vagy kövess minket a YouTube csatornánkon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img