Gondok lehetnek a Huobival

spot_img

Problémák lehetnek a Huobival. A kínai váltó egykor a világ legnagyobb forgalmat bonyolító kripto tőzsdéje volt, ám a szektort érintő állami korlátozások 2017-es bevezetése óta jelentősen visszaesett a népszerűsége. A tőzsdét októberben adta el annak alapítója, egy Justin Sunhoz, a Tron vezetőjéhez köthető cégnek.

Kínai közösségi médiás bejegyzések szerint Sun meg akarja szüntetni a Huobi kínai anyacégét, és egy nemzetközi cégbe vinné át az itt dolgozókat. Az átállás hátrányosan érintené a tőzsde munkatársait, mivel ezzel már más munkavédelmi szabályok vonatkoznának rájuk, például már nem állandó, hanem alkalmi munkavállalóként lehetne foglalkoztatni őket, ami hatással lenne az utánuk fizetett járulékok, például az egészségbiztosításuk mértékére is.

Sun emellett azt is felvetette, hogy a fizetéseket egy Tronon futó stabil coinban, USDD-ben fizetné ki nekik.

Lefelé trendel az USDD “stabil” coin árfolyama

Beszámolók szerint általános elégedetlenség övezte a bejelentést a tőzsde belső kommunikációs csatornáin, amire Sun minden ilyen visszajelzési lehetőséget megszüntetett. A hírek hatására a Huobi Token és a Tron árfolyama is esni kezdett.

Ha igazak a fenti jelentések, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a dolgozók a Huobi felhasználókat valamilyen formában negatívan érintő módon fejezzék ki az elégedetlenségüket, vagy egyáltalán ne vegyék fel a munkát, ami lehetetlenné teheti a Huobi működését.

A fentiek alapján azt javasoljuk, hogy senki se tartson kriptopénzt a Huobin, és amíg a helyzet nem tisztázódik, törölje le telefonjáról a mobilalkalmazást is.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img