Együttműködési megállapodást köthet a Sandbox (SAND) és Szaúd-Arábia

spot_img

Együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá a Sandbox platform és a Szaúd-Arábia digitális fejlődéséért felelős állami hivatal. A lehetséges partnerség részleteiről a következő hetekben adnak további tájékoztatást.

Habár egyelőre még kevés aktív felhasználóval rendelkezik, a Sandbox egy széleskörben a web3 és metaverzum úttörőjének tekintett projekt, ami az elmúlt 2 évben már több nagy névvel (pl.:Snoop Dogg), és branddel (pl.: Adidas) is együtt dolgozott.

Snoop Dogg hivatalos videóklippje, amit a Sandbox-ban vettek fel

A korábban a Minecraft vetélytársának szánt, majd később több tekintetben újragondolt játék az NFT-k és a play-to-earn tematikára építve próbálja magához csábítani a játékosokat.

  • Ha érdekel a play-to-earn, csatlakozz a kifejezetten kriptós játékokra fókuszáló csapatunk Discord szerveréhez.

A Sandbox korábban a Binance Launchpad programjában is részt vett, így maga mögött tudhatja a legnagyobb kripto tőzsde támogatását is. Ha szeretnél többet is megtudni a működéséről, és a hozzá kapcsolódó SAND tokenről, olvasd el a Binance magyar nyelvű információs oldalát.

A SAND tegnap este 25%-os ugrással reagált a bejelentésre. Ha tényleg egy hosszú távú együttműködést sikerül tető alá hozniuk, az további anyagi támogatást jelenthet a platformnak és fundamentálisan erősítheti a token helyzetét, amit a kripto piac egészéhez hasonlóan eléggé megtépázott az iparágat maga alá gyűrő 2022-es csődhullám.

A SAND tegnap esti ugrása (balra), és elmúlt 2 éve (jobbra)

Világszerte egyre több helyen mutatkozik magas szintű érdeklődés a digitális világokban és NFT-kben rejlő lehetőségek iránt. Tavaly októberben japán miniszterelnöke beszélt arról, hogy támogatja a metaverzumokra és NFT-kre épülő technológiák terjedését és mindennapi életbe való integrációját. Egy törvényjavaslat szerint adócsökkentésekkel is segítenék azokat a japán vállalkozásokat, akik részt vesznek ezek fejlesztésében, vagy terjesztésében.

Megújult a KriptoSuli, az új változat már hangoskönyv formában is elérhető. További részletek ezen az oldalon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img