Bitcoinbányászrészvény-jelentés

spot_img

Újabb hét, újabb bitcoinbányászrészvény-jelentés. A Kripto Akadémia által figyelt bányászcégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt napok történései alapján.

A BTC árfolyama még mindig egy szűk sávban mozog 22600 és 23800 dollár között. Ezzel egy időben a bányászrészvények emelkedése is megállt, szintén oldalazó mozgást végeznek. Az oldalazó mozgásnak köszönhetően fokozatosan maradnak le a grafikonon sötétkékkel jelölt bitcoin teljesítményéhez képest (-49,86%). Az már biztosan kijelenthető, hogy a január eleji rallynak köszönhetően fordult a piac, de hogy mennyire lesz tartós ez az emelkedés, az a következő hetekben ki fog derülni.

Bitcoinbányász papírok teljesítménye a bitcoinhoz képest 2022. január 01-től 

A múlt havi “Bitcoinbányászrészvény-jelentést” itt éred el

A Canaan (-35,15%) és a BTCS (-33,12%) ádáz küzdelmet vív a vezető szerepért, minimális előnnyel ugyan, de a BTCS vezeti a listát a bitcoin előtt. A BTC mögött a harmadik helyen még mindig a DMG Blockchain áll (-60,22%). Az élboly mögött nőtt  a lemaradás az elmúlt hetekhez képest. Ezt a csapatot továbbra is a CleanSpark vezeti, viszont a napokban sikerült feljönnie a Digihost mellé a Cipher Mining-nak is, megelőzve a Riot Platformot. Az “alsóháztól” sikeresen elszakadt az ARGO, így fel tudott kapaszkodni a Marathon, a Bit Digital, a Bitfarms, a HIVE és a Hut 8 mellé.

bányászrészvény-jelentés vezető bányászcégek papírjainak teljesítménye bitcoin ellenében

Vezető bitcoinbányász papírok a bitcoin mellett (vastag feketével kiemleve) 2022. január 01-től

A tavaly indított Valkyrie Bitcoin Miners ETF (WGMI) február elején érhetett el egy lokális csúcsot 10 dolláron tetőzve, ugyanakkor egy erős ellenállási zónába is ütközött, ahonnan jelenleg lefelé korrigál az árfolyam. Az ETF-ben 2023 januárjától kezdődően alakult ki  nagyobb forgalom 150000-200000 dollár között, ezt megelőzően néhány ezer, ritkább esetben csak néhány tízezer dollár volt.  Piacnyitás előtt 9,26 dolláron áll a bányász ETF papírja.

bányászrészvény-jelentés WGMI

A Valkyrie Bitcoin Miners ETF árfolyamának alakulása a kezdetektől, 2022. február 08-tól napjainkig 

Kapcsolódó cikkek:

Múlt héten csütörtökön és pénteken felemás teljesítményt nyújtottak a bányászrészvények. Csütörtökön még emelkedni tudtak a bányász papírok, viszont pénteken már kis mértékben ugyan, de csökkentek. Az elmúlt hét utolsó két napján a Hut 8-nek, a Cipher Mining-nak, a HIVE-nak és az IRIS-nek sikerült 10% felett teljesíteni. Az elmúlt hét abszolút nyertese a Cipher volt 44,90%-al, a hét vesztesi pedig a TeraWulf (-34,90%) és a Core Scientific (-33,10%).

Az újabb kereskedési hét elejére is átragadt a pénteki medvés hangulat. Hétfőn és kedden is kisebb árfolyam esések követték egymást. Egyedül az Argo (14,9%) és a Stronghold (10,70%) tudott látható erőt felmutatni. A többi bányász néhány százalékos mínuszban várja a mai tőzsdei nyitást.

frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv formájában is kapható. Kattints a részletekért.

Kriptobányász ​​cégek 2023. február 08-án szerdán, tőzsde nyitás előtt:

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoinbányászindex-jelentés

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img