Fontos információk érkeztek a BlockFi csődeljárásáról

spot_img

A BlockFi január 30-i tárgyalásán a bíróság jóváhagyta azt az indítványt, amely a kereseti eljárás menetét rögzíti. A következő napokban a BlockFi károsultak tájékoztatást fognak kapni az eljárás kárügyintézőjétől, a Kroll-tól, amely információkat fog tartalmazni a számlaegyenlegek megtekintéséről, az egyedi ügyfél követelések részleteiről és a kárigény igazolási folyamatának határidejéről. 

Az üggyel kapcsolatos üzeneteket a Kroll e-mailben küldi el az adott BlockFi fiókhoz társított email címre. Ha megváltozott a BlockFi fiókodban megadott lakóhellyel kapcsolatos adataid vagy e-mail címed lépj kapcsolatba a szolgáltatóval a blockfiinfo@ra.kroll.com címen. 

Az általános határidő, amely a követelések benyújtásának határideje, minden ügyfélre vonatkozóan 2023. március 31-ére lett kitűzve. A károsultaknak nem kell követelést benyújtaniuk akkor, ha egyetértenek a BlockFi által, az eszköz- és forrásjegyzékben részükre bejelentett összegekkel. 

A 11. fejezet szerinti csődeljárással kapcsolatos további információk, beleértve a követelés bizonyítási eljárását is, megtalálhatók a BlockFi Kroll webhelyén a https://restructuring.ra.kroll.com/blockfi címen. 

A frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv formájában is kapható. Kattints a részletekért.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Következő(k) a sorban: Genesis – Gemini Earn- BlockFi – Salt

/BlockFi/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img