Bitcoinbányászrészvény-jelentés

spot_img

Újabb hét, újabb bitcoinbányászrészvény-jelentés. A Kripto Akadémia által figyelt bányászcégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt napok történései alapján.

A BTC árfolyamának megtorpanásával lassult a bányászrészvények emelkedése is a múlt héthez képest. A bányászcégek papírjainak árfolyama továbbra is emelkedő trendben van, de néhány napja oldalazó mozgást vettek fel és kezdenek lemaradni a grafikonon sötétkékkel jelölt bitcoin teljesítményéhez képest (-51,86%, a múlt héthez képest bő 6%-ot erősödött a BTC).

Bitcoinbányász papírok teljesítménye a bitcoinhoz képest 2022. január 01-től 

A Canaan (-35,34%) és a még mindig második helyen álló BTCS (-49,36%) vezeti a listát a bitcoin előtt. A BTC mögött a harmadik helyen, a múlt héthez hasonlóan a DMG Blockchain áll (-61,69%). Az élboly mögött egyre nagyobb a lemaradás, a csapatot továbbra is a CleanSpark és a RIOT vezeti, azonban a Digihost-nak, a Marathon-nak, a Bit Digital-nak, a Bitfarms-nak és a Hut 8-nek is sikerült feltörni és elszakadni az “alsóháztól”.

Vezető bitcoinbányász papírok a bitcoin mellett (vastag feketével kiemeleve) 2022. január 01-től

A tavaly indított Valkyrie Bitcoin Miners ETF (WGMI) – egy tőzsdén kereskedett bitcoinbányász alap -, az év első heteiben, a tavalyi év zárása óta több mint 100%-kal ugrott meg. Az ETF-ben olyan bányászok tartoznak, amelyek az elmúlt hetekben önállóan is remekül teljesítettek: Bitfarms (BITF), Hut 8 Mining Corp. (HUT), CleanSpark (CLSK), Riot Platforms (RIOT). A WGMI viszonylag kis ETF-et képvisel, mindössze 2,64 millió dollárnyi kezelt eszközzel. Mindenkori árfolyamcsúcsát még tavaly év elején érte el, közel 29 dolláron, a mélypontot, pedig 2022 év végén 4,06 dolláron. Piacnyitás előtt, jelenleg 8,74 amerikai dolláron áll.

A Valkyrie Bitcoin Miners ETF árfolyamának alakulása a kezdetektől, 2022. február 08-tól napjainkig 

Múlt héten csütörtökön és pénteken felemás teljesítményt nyújtottak a bányászrészvények. Amennyivel emelkedni tudtak csütörtökön, ugyanannyival csökkentek pénteken a papírok. Az elmúlt hét utolsó két napján a Hut 8-nek, a Cipher Mining-nak és a Bitfarms-nak sikerült 10% felett teljesíteni, a hét vesztesi pedig a Northern Data és a SAI.TECH volt.

Az újabb kereskedési hetet növekedéssel indították a bányászok, a SAI.TECH 29%-kal, míg a Core Scientific 26,7%-kal tudott erősödni. A tegnapi, keddi napon minimálisan ugyan, de veszteséggel zártak a bányászok. A nap nyertese a Digihost (+9,92%), az Argo (+6,19%) és a SAI.TECH (+5,07%) volt.

Kriptobányász ​​cégek 2023. január 25-én szerdán, tőzsde nyitás előtt:

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoinbányászrészvény-jelentés

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img