Jön a Wirex kriptopénzes bankkártyája az Egyesült Királyságban

spot_img

A Wirex kriptofizetési szolgáltatás bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai partnerséget kötött a Visával, hogy kiterjessze jelenlétét az Egyesült Királyságban és az ázsiai-csendes-óceáni régióban.

A partnerség keretében a Wirex több, mint 40 új országban fog közvetlenül kriptopénzes fizetésre alkalmas betéti, illetve prepaid kártyákat kibocsátani amikkel a Wirex számlán lévő kriptopénzeket költhetjük. 

A fejlesztés egy újabb mérföldkő a Wirex számára, amely világszerte több mint ötmillió ügyféllel rendelkezik, legnagyobb ügyfélkörrel az Egyesült Királyságban és gyors növekedéssel az ázsiai régióban. 

Érdemes megjegyezni, hogy bár a Wirex elsődleges ügyfélköre az Egyesült Királyságban található, a teljes regisztrációs határidő előtt kivonult a régió Financial Conduct Authority (FCA) ideiglenes regisztrációs rendszeréből. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban élő ügyfeleket most egy Horvátországban engedélyezett leányvállalaton keresztül szolgálja ki.

A Wirex már régóta rebesgette a globális terjeszkedési terveit, amit a különböző befektetőktől származó jelentős tőkebeáramlás is támogatott. Még 2022-ben a vállalat például egy limit nélküli Bitcoin-kártyát is kibocsátott az Egyesült Arab Emírségekben.

A Visa pedig a kriptotérben is terjeszkedik, vélhetően több új termék bevezetését tervezi, miután a cég tárcákkal és metaverzummal kapcsolatos védjegykérelmeket nyújtott be az USA-ban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img