Nyerj egy utat Rómába és VIP belépőt a Lazio – AS Roma mérkőzésre

spot_img

A Binance jóvoltából 4 magyar a helyszínen, VIP páholyból izgulhatja végig a 2023. március 19-én megrendezésre kerülő Lazio – AS Roma mérkőzést.

Az olasz főváros két csapatának találkozójára, vagy ahogy a rajongók nevezik, a római derbire szállás és útiköltség-térítéssel utazhat ki, aki nyer a legnagyobb kripto tőzsde játékában.

A hangulatra aligha lesz panasz

A sorsoláson bárki részt vehet, aki rendelkezik egy ügyfélazonosított Binance regisztrációval. Kereskedésre, vásárlásra, vagy bármilyen más tőzsdei tevékenység végrehajtására nincs szükség.

Részvételi feltételek:

  1. Kövesd és lájkold a Binance Magyarország Facebook oldalát.
  2. Regisztrálj a Binance-re és végezd el az ügyfélazonosítási (KYC) eljárást. (Akkor is részt vehetsz a sorsoláson, ha már korábban regisztráltál az oldalra.)
  3. Tippeld meg a Napoli – Lazio (március 3.) mérkőzés végeredményét ezen az oldalon. (Lépj be a kérdőív megjelenéséhez.)
  4. Adj egy kreatív választ arra, hogy “miért neked kéne megnyerned az egyik VIP élményt”.

Nevezni március 3-án 20:45-ig, a Napoli – Lazio mérkőzés kezdetéig lehet.

A Binance Magyarország csapata azok közül választja ki a nyerteseket, akik helyesen tippelték meg a Napoli – Lazio meccs kimenetelét, és a legfrappánsabb választ adták a 4. pontban feltett kérdésre.

A 4 nyertes a március 19-i Lazio – AS Roma találkozóra szóló VIP belépők mellett fejenként 700 euró költségtérítésre tarthat igényt, amit az utazással és a szállásal kapcsolatos kiadásokra lehet fordítani.

Ezzel és a játékkal kapcsolatos minden további információ megtalálható a Binance játékának hivatalos aloldalán, amit ide kattintva érhető el. (A részvételhez kitöltendő űrlap belépés után válik láthatóvá.)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img