Tél kontra Nyár verseny: $200 000 nyeremény!

spot_img

A Fairspin nagy örömmel jelenti be, hogy kezdetét vette a Tél kontra Nyár Verseny! A résztvevők számos nyereménnyel gazdagodhatnak, ha csatlakoznak a játékokhoz és az izgalmas eseményekhez. A főnyeremény $100.000, ami egy álomutazás során költhető el!

A végső győztes nyereménye egy $50.000 értékű kéthetes utazás a hegyekben, vagy a tengerparton, valamint $50.000 értékű TFS token jóváírás a számlájára.

A február 28-ig tartó versenyen a megtett tétekért cserébe szerezhető visszatérítés (rakeback) TFS Token formájában! A verseny során az 5 legtöbb TFS-t szerző résztvevő között $190.000 nyeremény kerül szétosztásra:

  1.  helyezett: $100.000
  2. helyezett: $30.000
  3. helyezett: $20.000
  4. helyezett: $10.000
  5. helyezett: $5.000

A részvétel feltételei:

  1. Szerezz TFS visszatérítést a feltett tétjeidért cserébe.
  2. Növeld a feltett tétjeidet, hogy még több visszatérítést szerezz.
  3. A nyeremények a legtöbb TFS-t összegyűjtők között kerülnek szétosztásra.
  4. Kizárólag a Fairspin-en keresztül regisztrált felhasználók eredményeit veszik figyelembe. (Egyes játékok más szolgáltatókon keresztül is hozzáférhetők lehetnek.)

Az eredmények hitelességét a blokklánc szavatolja. Minden feltett tét és a játékok végeredménye ezen kerül rögzítésre, ami visszanézhető az oldal Truplay Explorer menüpontjában. Ehhez az adott játék egyedi azonosítóját kell bemásolni az Explorer keresőjébe.

A fentieken túl további $10.000-os nyeremény és bónusz vár azokra a felhasználókra, akik részt vesznek a verseny keretében tartott eseményeken, például a promóciós kódok keresésében a kaszinó hírleveleinek és a közösségi médiás bejegyzéseinek szövegében.

Csatlakozz a versenyhez, hogy megnyerhesd a legtutibb nyaralásod!

A Fairspin-ről:

A Fairspin 2018-ban jött létre, és jelenleg egy Curaçao eGaming engedélye alatt működő online kaszinó. Az oldal átláthatóságát a blokklánc és a  Trueplay Explorer szavatolja, ami rögzít és visszakövethetővé tesz minden Fairspin-en történt tranzakciót.

A Fairspin-en több mint hetven játékfejlesztő cég, 5000-nél is több játékát teszi elérhetővé, 20 különböző nyelvre lefordítva. A kaszinó egy saját kriptopénzzel, a TFS Тokennel is rendelkezik. A token szabadon megvehető vagy eladható a kaszinóba integrált piacon, illetve megszerezhető az azon futó hűségprogram keretében. A kaszinó igyekszik biztosítani, hogy a korlátozott darabszámú TFS Token stabil árfolyamot tartson a TFS-USD kereskedési páron.

A TFS felhasználásának lehetséges módjai:

Play To Earn – a felhasználó TFS visszatérítést (rakeback-et) kap a feltett tétből, az így kapott tokent pedig tarthatja, eladhatja vagy további játékokra is felhasználhatja.

Hold To Earn – a TFS-t letétbe helyezők között a kaszinó által termelt bevétel meghatározott százaléka kerül kiosztásra. Tartani háromféle időtartamban lehet: 8 óráig, 1 napig és 3 napig. A Hold To Earn program éves APR-je bizonyos időszakokban elérheti az 535%-ot. Ha a kaszinónak nem lenne bevétele a letét ideje alatt, a felhasználó veszteség nélkül kaphatja vissza a program keretében elhelyezett tokeneket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img