Magyar válogatott focista lett a legnagyobb kripto tőzsde nagykövete

spot_img

A magyar labdarúgó-válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila lett a Binance magyarországi márkanagykövete.

A tőzsde közösségi csatornáin közzétett hír szerint Attila a következő hónapokban részben saját, részben hazai kripto szakértőkkel közösen készített anyagokkal, videókkal és bejegyzésekkel hívja majd fel a figyelmet az ágazatban rejlő lehetőségekre és kockázatokra.

Az együttműködés célja, hogy a témával még csak most ismerkedő hétköznapi emberek is jobban megértsék az ökoszisztéma működését.

A Binance korábban már olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo, és kiemelt partnere több focicsapatnak (S.S. Lazio, FC Porto) és labdarúgó-válogatottnak (Argentina) is.

Szalai Attila az első magyar sportoló, akivel a Binance együtt dolgozik. Reméljük, hogy a jövőben még sok hazai tehetség követi őt a sorban.

Ha még nincs Binance regisztrációd, erre a linkre kattintva regisztrálhatsz egyet. A tőzsde a rajtunk keresztül csatlakozóknak 20%-os jutalékvisszatérítést biztosít. (Ezt a váltó saját BNB tokenjével megszerezhető 20%-os alapkedvezmény mellett biztosítják az Akadémiás felhasználóknak.)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img