1 millió SAND tokent osztanak ki a játékosoknak márciusban

spot_img

Elindult a The Sandbox játék March Festival nevű eseménye, ahol április 4-ig a játékosok az 1 millió SAND tokenes nyereményalapból is kivehetik a részüket.

A The Sandbox egy play-to-earn játék (vagy NFT-játék, vagy metaverzumként is emlegetik, bár ezzel több baj is van) amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyedi pályákat, küldetéseket, dungeonöket hozzanak létre, azt megosszák másokkal és pénzzé tegyék azokat.

Bár a gaming hájp alábbhagyott az elmúlt évben, a The Sandbox hatalmas rajongótáborra tett szert. A februári fesztivál most ért véget, a nyereményalap pedig elérte az 500 000 $SAND-et. A márciusi event már ennek a dupláját kínálja, ami a legnagyobb nyereményalap a játék történetében.

A fesztivál 30 játékot (experience) és összesen 300 küldetést tartalmaz majd, amelyek mindegyike olyan jutalmakat kínál, mint a $SAND tokenek, a különböző NFT-k, emléktárgyak és Mystery Boxok (utóbbit összesen 350 ezer $SAND értékben). Az eseményen minden játékos részt tud venni és számíthat bizonyos garantált jutalmakra is, egy emléktárgy vagy egy mystery box formájában.

Azok az avatar és LAND-tulajdonosok, akik minden küldetést teljesítenek, jogosultak egy extra 350 000 $SAND jutalomalapra.

Ha jobban érdekel a play-to-earn játékok, a metaverzum, az NFT-k és a kriptopénzek világa, ajánljuk a kezdőknek szóló KriptoSuli tanfolyamunkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img