Ingatag az Avalanche Előrejelzése – A Befektetők Inkább a Metacade Felé Tendálnak

spot_img

Sok projekt még nem tette túl magát a kriptopiaci összeomláson, ezért érdekes lehet, hogy az Avalanche meddig juthat 2023-ban. Megsúgjuk: Nem olyan messzire.
Ebben a cikkben megtudhatja, hogy az Avalanche miért teljesíthet idén rosszabbul, elemezzük az Avalanche árfolyam-előrejelzéseit, valamint részletezzük, hogy a befektetők miért tartják sokkal jobb alternatívának a GameFi projektjét, a Metacade-det.

Az Avalanche (AVAX) küzd, hogy megkülönböztesse magát a zsúfolt piacon

Az Avalanche egy viszonylag új, 2020 szeptemberében indított layer-1 hálózat. Más harmadik generációs layer-1 megoldásokhoz hasonlóan, az Avalanche is a kriptográfia nagy részét sújtó, a skálázhatóság, a biztonság és a decentralizáció folyamatos problémáival, a blokklánc-trilemmáival kíván foglalkozni.

Annak ellenére azonban, hogy az Avalanche a 17. legértékesebb kriptovaluta, több mint 6 milliárd dolláros piaci értékkel, kritikákkal kellett szembesülnie az elfogadás hiánya és a korlátozott használati lehetőségek miatt, különösen más hasonló projektekhez képest, mint például az Ethereum, a BNB vagy a Solana. Tekintettel a layer-1 térben tapasztalható nagyfokú versenyre, úgy tűnik, az Avalanche képtelen volt érdemben megkülönböztetni magát a versenytársaitól, és emiatt hátrányt szenvedett.

A 2022-es kriptopiaci összeomlás során az AVAX-ot különösen súlyosan érintette a válság, és sokkal nagyobb értéket veszített mint más projektek. A 2021. novemberi 147 dolláros csúcsról több mint -92%-kal esett vissza az idei év eleji 10,70 dolláros mélypontra.

Az Ethereum eközben körübelül -82%-kal esett a bikapiaci csúcsról a tavaly júniusi mélypontra. Az Avalanche lesújtó alulteljesítése jól mutatja, hogy a befektetők óvatosak, ha ebbe az erősen spekulatív projektbe kell beszállni.

Az Avalanche (AVAX) árfolyam-előrejelzése

Ezek a negatív szempontok sok elemzőt befolyásoltak, amikor a 2023-as Avalanche árfolyam jóslatairól volt szó. Miután a közelmúltban hónapok óta először mutatták a csökkenés jeleit, sokan rövid távú Avalanche árfolyam-jóslataikat a 13 dolláros szint köré helyezték, ami -35%-os veszteséget jelent a jelenlegi 20 dolláros árhoz képest.

Egy emelkedő forgatókönyv szerint a legtöbb Avalanche árfolyam-előrejelzés 2023 végére 40 dollár körül tetőzik – ez egy bikapiacon meglehetősen erőtlen nyereségnek számít. Ha a kriptopiaci összeomlás folytatódik, sok szakértő előrejelzése szerint az AVAX 7,60 dolláron érheti el a mélypontját, ami 62%-os összeomlás a mai árhoz képest.

A Metacade (MCADE) veheti át a stafétát a Play-to-Earn térben

Tekintettel az AVAX gyenge teljesítményére, a közelmúltbeli kriptopiaci összeomlás során, sok befektető olyan projekteket keresett, amelyek sokkal jobb hozamot kínálhatnak 2023-ban. Az egyik ilyen legjobb projekt a Metacade, egy GameFi platform, amely kiválóan teljesít az előértékesítésben. A Metacade egy P2E (play-to-earn) közösségi kozpont, ahol a tagok kapcsolatba léphetnek hasonlóan gondolkodó játékosokkal, növelhetik GameFi bevételüket, és kivehetik a részüket a játékok jövőjéből.

A Metacade víziója, hogy segítsen mindenkinek sikeresség válni a P2E világában. Ezért egy teljes körű szolgáltatáscsomagot fog bevezetni, amely a játékosok fejlődését hivatott segíteni, a legújabb stratégiák megvitatására szolgáló fórumoktól kezdve a P2E veteránok által megosztott legjobb alfákig.

Annak érdekében, hogy bátorítsa a tagokat a tudásuk és tapasztalataik megosztására a közösség többi tagjával, a Metacade MCADE tokennel jutalmazza a felhasználókat minden alkalommal, amikor véleményeket, tippeket vagy más értékes tartalmat osztanak meg. Ezáltal a Metacade-nek megvan a lehetősége arra, hogy a Web3 végső állomásává váljon, ha a P2E játékokkal kapcsolatos ismeretek elsajátításáról és az azokból származó jövedelem növeléséről van szó.

Egyéb jövedelemszerzési lehetőségek, mint a rendszeres versenyek, nyereményjátékok és egy teszt környezet, ahol a felhasználók visszajelzéseket adhatnak a legújabb játékokról némi extra juttatásért cserébe, sőt, még egy 2024-re várt állásbörze is rengeteg érdeklődőt vonzott a Metacade folyamatban lévő előértékesítése során. A Metacade egyik legizgalmasabb funkciója azonban a Metagrant rendszer.

A Metagrant lényegében a közösség számára kínál egy módot a legújabb P2E játékok demokratikus finanszírozására, azáltal, hogy szavazással választják ki, mely fejlesztők érdemlik meg az ötleteik és koncepcióik finanszírozását. Az elkészült játék felkerül a Metacade virtuális játéktermébe, ahová bárki bejelentkezhet és kipróbálhatja azt. Ez a közösség elkötelezettségét és szerepvállalását erősíti, amelynek mértéke itt egészen kiemelkedő a Web3 közösségi platformok tekintetében. Fontos megjegyezni, hogy ha egy elkészült játék felkapottá válik, az csak tovább erősíti a Metacade helyzetét a versenytársak körében.

A Metacade (MCADE) árfolyam-előrejelzése

A Metacade kiemelkedő kínálatának köszönhetően a folyamatban lévő MCADE előértékesítés elképesztő iramban pörög. Több mint 9.7 millió dollár értékben adtak el tokeneket mindössze 15 héttel az indulás óta és minden egyes szakaszban gyorsabban fogynak a tokenek mint az előzőben.

Következésképpen a szakértők kifejezetten pozitívan nyilatkoztak az MCADE tokenről. Az előértékesítést 0,02 dolláros tokenkénti áron fogja befejezni, de sokan azt jósolják, hogy az MCADE 2023 végére legalább 0,25 dollárt érhet el – ez egy elképesztő, 1150%-os hozamot jelent alig egy év alatt.

Egyesek még azt is ki merik jelenteni, hogy a Metacade árfolyama 0,40 és 0,60 dollár közötti fog megállni. Ha az MCADE eléri a 0,60 dollárt, akkor még azok a befektetők is, akik az előértékesítés végén szálltak be, egy egészen elképesztő, 2900%-os nyereséget érhetnek el.
A Metacade (MCADE) egy sokkal szimpatikusabb befektetési lehetőség
Egyértelműen látszik, hogy az Avalanche árfolyam-jóslata nem valami izgalmas. A legjobb esetben az AVAX ára megduplázódik. A legrosszabb esetben azonban további -63%-kal csökkenhet. Figyelembe véve a sokkal ígéretesebb layer-1 projektek számát, nehéz meggyőző érvet felhozni az AVAX-ba való befeketetés mellett.

Hasonlítsuk ezt a Metacade tokenjéhez. Az MCADE az előértékesítésben rohamléptekkel halad előre, köszönhetően az egyedi funkcióknak, amelyeket a P2E játékosoknak tervez nyújtani, valamint a közösséget előtérbe helyező filozófiájának. Ne feledje, hogy a megadott MCADE előrejelzések a végső előértékeítési árra vonatkoznak; ezek a hozamok felerősödhetnek, ha most úgy dönt, hogy beszáll, mivel az MCADE jelenleg 0.017 dollárért kapható.

A legjobb azonban, ha az ember gyorsan cselekszik. Mint említettük, minden egyes szakasz gyorsabban fogy, mint az előző, ami azt jelenti, hogy rohamosan meg kell hoznia a döntését. Legyen megfontolt, de határozott. Ha az AVAX-ba való befektetésen gondolkodik, lehet, hogy ideje átgondolni az elképzeléseit. Nézze meg inkább az MCADE elővásárlást, mielőtt túl késő lenne.

Az Avalanche (AVAX) itt érhető el az eToro-n.
A Metacade előértékesítésben pedig itt vehet részt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img