$200 000 Gyors Pénz Kihívás: dupla nyeremény a versenysorozat győztesének

spot_img

Tovább folytatódik a 200 000 dolláros Fast Money Challenge versenysorozat. A négy fordulós küzdelem minden körében 20 nyertest hirdetnek, vagyis a résztvevőkenk több esélye is lehet odaérni a fizetős helyek egyikére.

A kihívás nyertese ráadásul duplán örülhet a szerencséjének! Az a játékos, aki a teljes sorozat alatt a legmagasabb egy fordulón belüli pontszámot éri el, két díjat kap – a forduló megnyeréséért járó díjat és további 40.000 dollárt.

A játéksorozat fordulói ezekben az időpontokban kerülnek megrendezésre:

  1. forduló: március 1-7.
  2. forduló: március 8-14.
  3. forduló: március 15-21.
  4. forduló: március 22-29.

Részvételi feltételek:

Szerezz pontokat (rakebacket) TFS tokenekben, amiket a feltett fogadások után írnak jóvá. Minél több pontod van, annál előrébb léphetsz a ranglistán. Fordulónként a 20 legtöbb TFS-t megszerzőt díjazzák, akik 40 000 dolláron osztozhatnak.

  • 1. helyezett: $20 000
  • 2. helyezett: $4,000
  • 3. helyezett: $3,000
  • 4. helyezett: $2,000
  • 5-10. helyezettek: $1,000/fő
  • 11-20. helyezettek: 500 dollár/fő

A sorozat nyereményalapja 160 000 dollár. A sorozat összesített bajnoka további 40 000 dollárt kap a bármelyik fordulóban megnyert jutalmán felül.

A játék lefolyásának hitelességét a blokklánc garantálja. Minden feltett tét és a játékok kimenetele rögzítésre kerül, és az oldalon elérhető Trueplay Explorer segítségével utólag is bármikor visszakereshető. Csak másold ki az azonosítódat, és illeszd be az Explorer keresőjébe.

A Fairspin kaszinó:

A Fairspint 2018-ban hozták létre, működését Curaçao-ban kibocsátott licensz biztosítja.
A Fairspin 70 szolgáltató közel 5000 játékát teszi elérhetővé. Egyes játékok akár 20 különböző nyelven is elérhetők.

A kaszinó hűségprogramja saját kriptopénzére, a TFS Tokenre épül, amit a játékosok az oldalon megtett fogadásokért cserébe, rakeback formájában szerezhetnek meg.

A TFS token felhasználási módjai:

Play To Earn: a játékosok minden játék után TFS-ben kifejezett rakeback-et kapnak, amit később készpénzre válthatnak, kiutalhatnak (Ethereum alapú ERC20 token), vagy letétbe is helyezhetnek.

Hold To Earn: a kaszinó a napi bevételeinek egy részét visszaosztja azoknak, akik letétbe helyezik a TFS tokenjeiket. Itt három fix futamidejű letét választható: 8 óra, 1 nap és 3 nap. A Hold to Earn program átlagos APR-je a kaszinó statisztikái szerint bizonyos időszakokban az 500%-ot is elérheti. A letétesek az általuk elhelyezett tokeneket minden esetben visszakapják. A kaszinó ebből akkor sem vonna le, ha a kérdéses időszak alatt esetleg nem keletkezett bevétele (például ha valaki egy nagy nyereményt ért az a kérdéses sávban).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img