A Redditezők Szerint Ezek a Legjobb Választások – A 7 Legjobb Kripto-gaming Coin 2023-ban

spot_img

A Redditezők Szerint Ezek a Legjobb Választások – A 7 Legjobb Kripto-Gaming Coin 2023-ban
2023 masszív évnek ígérkezik a kripto-gaming számára, és a Reddit kripto-rajongói nemrég megvitatták, hogy mely tokeneket tartják a leginkább figyelemre méltónak. Ebben a cikkben hét olyan kripto-gaming coint talál, amelyeket nem hagyhat figyelmen kívül. A jól bevált behemótoktól az izgalmas, új projektekig, itt biztosan megtalálja a tökéletes kripto-gaming befektetést.

1. Metacade (MCADE)

A Metacade a P2E játékok közösségi csomópontja, amely az elmúlt hetekben jelentős vonzerőt szerzett a Reddit kripto-befektetőinek köreiben. A felhasználók itt kapcsolódhatnak a hasonlóan gondolkodó P2E-rajongókhoz, megtalálhatják a GameFi-ben rejlő előnyöket és részt vehetnek a Web3 egyik első demokratikus finanszírozási rendszerében a játékfejlesztők számára. A játékosok felfedezhetik a legnépszerűbb játékokat, véleményeket, értékeléseket olvashatnak valamint hozzáférhetnek a legfelkapottabb GameFi alphakhoz, mindezt a Metacade elkötelezettsége teszi lehetővé, hogy maximalizálja a felhasználói élményt.

A Metacade azonban újszerű kripto- és blokklánc technológiával különbözteti meg magát a többi közösségi platformtól. Ahelyett, hogy pusztán jóindulatból várná el a felhasználóktól, hogy hozzájáruljanak a működéséhez, a Metacade a felület növekedéséért jutalmazza a felhasználóit. A kiterjedt P2E-lehetőségek mellett a felhasználók az MCADE tokent is megszerezhetik, ha például véleményeket és tippeket tesznek közzé, valamint ha értékes módon lépnek kapcsolatba a közösség tagjaival.

A Metacade többféle jövedelemszerzési lehetőséget kínál a felhasználók számára. Nemcsak azt tanulhatják meg, hogyan maximalizálják a P2E jövedelmüket, valamint hogyan vehetnek részt versenyeken, nyereményjátékokon és vetélkedőkön, hanem a felhasználók akár teljes mértékben kiválthatják a havi jövedelmüket a platform 2024-re várható állásbörzéjével. Ezen a börzén a Metacade-tagok izgalmas lehetőségeket találnak majd, hogy a gaming- és Web3-iparág nehány vezető szereplőjével dolgozzanak együtt.

A Reddit kripto rajongói a Metacade Metagrant rendszerét a GameFi iparág egyik legnagyobb úttörőjének nevezik. A Metagrant rendszer lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a platform erőforrásait a fejlesztők felé irányítsák, akik olyan játékokat hoznak létre, amilyenekkel a felhasználók játszani szeretnének. A finanszírozás elnyeréséhez a fejlesztőknek a legtöbb szavazatot kell megszerezniük az ötletükre egy Metagrant-versenyen. Ez segíti az innováció ösztönzését a GameFi szektorban, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy aktívabb szerepet vállaljanak az általuk kedvelt játékok jövőjének alakításában.

Végül, a valódi decentralizációról szóló elképzelés megvalósítása érdekében a Metacade 2024-ben decentralizált autonóm szervezetté (DAO) alakul át. Ez a lépés azt jelenti, hogy a platformot teljes egészében a játékosok fogják irányítani, ami valóban demokratikus döntéshozatali folyamatot kínál az új fejlesztések bevezetéséhez és a platform jövőbeli irányának meghatározásához.

A közösség, a decentralizáció és a játékosoknak minden lépésnél értéket kínáló Metacade a P2E iparág meghatározó szereplője lesz. Az előértékesítés óta eltelt 15 hét alatt már több mint 9.7 millió dollárnyi MCADE token került értékesítésre, ez a szám várhatóan gyorsan emelkedni fog, mivel egyre több befektető igyekszik vásárolni, mielőtt az 2023-ban igazán berobbanna.

>> A Metacade előértékesítésben itt vehet részt <<<

2. ApeCoin (APE)

Az ApeCoin a Reddit kripto-rajongók egyik legnépszerűbb kripto gaming coinja. A Yuga Labs, a hihetetlenül sikeres Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT projekt mögött álló cég hozta létre és egy közös jövőképet valló decentralizált közösség középpontjában áll. Az APE-t az Ape DAO-ban való szavazáshoz és az exkluzív termékekhez, eseményekhez, szolgáltatásokhoz és játékokhoz való hozzáférésre lehet használni.

Sok Reddit-felhasználó türelmetlenül várja már az Otherside, a Yuga magával ragadó metaverse élményének elindítását, amely az Improbable és az Animoca Brand, a The Sandbox anyavállalata együttműködésében készül. A Yuga szerint csapata a “lehető legjobb metaversumot” igyekszik kifejleszteni, ahol egyszerre “több ezer ember léphet interakcióba”.

Az Otherside lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az NFT-k alapján avatárokat hozzanak létre és saját digitális tulajdont szerezzenek a metaversumban, ezeket más néven Otherdeed-nek hívjuk. Annak ellenére, hogy a játék még nem indult el, az Otherdeed gyorsan felkapaszkodott a ranglétrán és az OpenSea szerint a negyedik legtöbbet kereskedett NFT-projekt lett, ami jól mutatja a projekt körüli hype-ot. Mivel az APE várhatóan az Otherside játékbeli pénzneme lesz, a Reddit-felhasználók azt jósolják, hogy a token rohamos iramban fog felértékelődni, amint a játék megjelenik.

3. Shiba Inu (SHIB)

Bár sokan úgy tekintenek rá mint egy egyszerű, a Dogecoin által inspirált mémcoin, a Shiba Inu az egyik legnagyobb Reddit kripto közösséget építette ki. A r/SHIBArmy közel 500.000 tagot számlál, akik közül sokan a Shiba Inu token lelkes támogatói. A Bitcoin kódján alapuló Dogecoin-nal ellentétben a SHIB egy Ethereum-alapú token, ami azt jelenti, hogy a játékon belüli vásárlások és NFT-k fizetőeszközeként használható, konkrétan a Shiba Eternity és a hamarosan megjelenő SHIN: The Metaverse esetében.

A Shiba Eternity 2022. október elején jelent meg, jelentős hype-ot követően. A játékosok a Shiboshi NFT-ket használhatják a többiek elleni kártyacsatákban, hogy növeljék a paklijukat és feljebb lépjenek a ranglétrán. Maga a játék csak a Google Play Store-ban több mint 100 ezer letöltésnél jár.

A SHIB: The Metaverse, ahogyan a weboldalán olvasható, “a közösségünk történetének csúcspontja, virtuálisan, gyönyörű vizuális elemekkel megjelenítve, amelyek bemutatják az innovációkat és egységünket egy olyan hellyel, amelyet valóban az otthonunknak nevezhetünk.” Bár jelenleg még nincs megjelenési dátum megadva, de valamikor 2023-ban várható. A Reddit kripto-rajongói szerint a Shiba Inu rendszerének ez a kiegészítője az egekbe repítheti a SHIB-et.

4. The Sandbox (SAND)

A The Sandbox az egyik legelismertebb kripto-gaming projekt. A Decentaraland mellett a The Sandbox is reflektorfénybe került, miután a Facebook átnevezte magát Metára. Míg a Decentraland arra összpontosít, hogy virtuális világot kínáljon a felhasználók számára, amelyben interakcióba léphetnek, a The Sandbox a játékra összpontosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy létrehozzák, megosszák és pénzzé tegyék játék élményeiket.

A felhasználóknak minden olyan eszközt felkínál, amellyel hihetetlenül magával ragadó élményteket hozhatnak létre anélkül, hogy egyetlen sor kódot is ismernének. Az egyetlen követelmény, hogy a játékosoknak rendelkezniük kell egy földterülettel, amelyet a LAND NFT képvisel, így azt tudnak elkezdeni építeni amit csak akarnak. A The Sandbox infrastruktúráját használva már több tucatnyi játékot hoztak létre, amelyek órákig tartó szórakozást biztosítanak a játékosoknak a metaversumban.

A Reddit kripto-rajongói a The Sandbox számos izgalmas partnerét említik, mint az egyik legnagyobb okot, amiért érdemes a SAND-re építeni. Számos márka, mint például a The Walking Dead, Tony Hawk, Gucci, Adidas és a The Smurfs (Hupikék Törpikék) a The Sandbox segítségével léptek be a metaversumba, és ez a lista 2023-ban valószínűleg tovább fog bővülni.

5. Enjin Coin (ENJ)

Az Enjin rendszeresen előkelő helyen szerepel a Reddit kripto-rajongók listáján, mint az egyik legkedveltebb kripto coin. Ez egy elsősorban a fejlesztőknek szánt platform, amely több szoftverfejlesztő készletet (SDK) kínál, hogy segítsen a játékbeli elemeket elhelyezni a blokkláncra. Ahelyett, hogy saját rendszert kéne létrehozniuk, a fejlesztők az Enjin segítségével könnyedén integrálhajták a blokklánc technológiát a játékaikba.

Az Enjin egyszerűvé teszi a folyamatot. A fejlesztőknek csak a játékbeli eszközeinek megfelelő NFT-ket kell kiváltani majd az ENJ token segítségével értéket rendelni hozzájuk, amelyet csak akkor lehet beváltani, ha az NFT megsemmisül. Ezek az NFT-k ezután biztonságon módon, gyorsan cserélhetőek a játékosok között, valamint megtekinthetőek az Enjin Smart Wallet-ben.

Ahogy egyre több P2E és metaverse játék jelenik meg, az Enjin értékes szolgáltatás nyújt majd a fejlesztőknek, akik el akarják kerülni az eszköztulajdonosi rendszerek kiépítésének nehézségeit. Sok Reddit kripto-rajongó arra számít, hogy az ENJ 2023-ban a P2E és a metaverse iparágak növekedésével párhuzamosan szárnyalni fog.

6. WAX (WAXP)

A WAX, vagy más nevén a Worldwide Asset Exchange egy olyan blokklánc, amelyet kifejezetten digitális eszközök és NFT-k kereskedelmére terveztek. Az OPSkins, a digitális gyűjtemények egyik behemótja által létrehozott WAX egy könnyen használható, szén-dioxid-semleges platformot kínál a virtuális eszközök tárolására és tranzakciójára. A WAX, mint az egyik legjobb kripto coin, már olyan hatalmas márkákkal lépett partnerségbe, mint a NASCAR, Capcom, Sony, Mattel és Lionsgate.

A WAX célja, hogy a márkák számára a lehető legegyszerűbbé tegye az NFT-kollekciók bevezetését. Az Enjinhez hasonlóan a WAX biztosítja a kritikus infrastruktúrát, amely a mainstream NFT és GameFi elfogadásához szükséges, így ideális hálózat a P2E és a metaverse játékok világába belépni kívánó vállalatok számára.

Sok Reddit kripto-rajongó az Alien Worlds sikerére tekint, mint a WAX potenciáljának elsődleges mutatójára. A játék, amely rendszeresen több mint 300 ezer heti játékost számlál (DappRadar) többet, mint bármely más P2E játék – a WAX blokkláncra épül. Sőt, a Splinterlands, a második legnépszerűbb P2E játék is a WAX-on fut. Ahogy a P2E tovább növekedik, sok Reddit-felhasználó arra számít, hogy a lánc natív tokenje, a WAXP újabb magasságokba emelkedik.

7. Treasure (MAGIC)

A MAGIC a Treasure rendszer natív pénzneme, egy olyan projekté, amely “a decentralizált Nintendo”-ként hirdeti magát. A Treasure egy decentralizált játék-rendszer, amely három különböző részből áll: cartridge-ek (játékok), kisebb közösségek és az infrastruktúra. A rendszer már nyolc P2E és metaverse játékkal rendelkezik, amelyek mindegyike a MAGIC tokent használja játékon belüli valutaként.

Az Arbitum hálózaton futó Trove nevű NFT piactér is itt kapott helyet. Ezen a piacon a játékosok MAGIC vagy ETH felhasználásával kereskedhetnek a játékban lévő vagyontárgyakkal, az úgynevezett Treasure-ökkel. A játékoknak saját alközösségük van, de mindegyikben van egy közös szál a hasonló erőforrások, guildek és filozófiák révén.

Ami a legjelentősebb, hogy a Treasure biztosítja a fejlesztőknek a decentralizált P2E és metaversus játékok létrehozáshoz szükséges infrastruktúrát. Az egyetlen token által egyesített, átlátható rendszer létrehozásával a Treasure azt reméli, hogy forradalmasíthatja a játék építést. A közelmúltban a Treasure-t a Bankless Times szerint a Binance, Gate.io és a Huobi oldalán is jegyezték, ami a MAGIC-et az egekbe repítette. Számos Reddit kripto-befektető úgy véli, hogy a MAGIC-nek rengeteg mozgástere, növekedési lehetősége van, mivel a projekt 2023-ban bővülni fog.

A Metacade (MCADE) Lehet az Eddigi Legesélyesebb Gaming Befektetése

Mivel a GameFi piac tovább bővül és idén a kripto egyik legjelentősebb trendjévé válik, úgy tűnik, hogy ezek a tokenek rendkívüli nyereséget fognak hozni a befektetőknek. Ha az Apecoin és a Shiba Inu meg tudnak felelni a metaversus vízióinak, akkor a tokenjeik az egekbe repülhetnek, ahogy a kereslet egyik napról a másikra megugrik. Eközben az olyan projektek, mint az Enjin és a WAX az iparág egészének növekedése során lenne képes profitálni abból, hogy a blokklánc játékok mögötti kritikus infrastruktúrát biztosítják.

Ha a befektetési potenciál szempontjából vizsgáljuk, egyik sem ér fel a Metacade-hez. A közösségek nélkülözhetetlenek a játékosok számára és mivel a Metacade értékes, innovatív funkciók teljes választékát kínálja, ezáltal úgy tűnik, hogy a Metacade lesz az első számú hely, nem csak a P2E játékosok számra, hanem a rajongók széles köre számára is, hogy együtt tudják felfedezni a GameFi csodálatos világát.

Fontolgatja, hogy beszálljon? Jobb ha siet. Az MCADE várhatóan nem sokáig marad a 0.017 dolláros árfolyamon, mielőtt elfogyna, majd továbblépne a következő stádiumba. Ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy a P2E játékok egyik potenciális jövőbeli vezetőjével tudjon elindulni a sikerekkel teletűzdelt úton.

A Metacade előértékesítésben itt vehet részt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img