Fontos Lépéseket Tesz New York Állam a Kriptoval Való Fizetés Felé, Eközben a Metacade Fejleszti a Work2Earn Programjait

spot_img

Újabb kedvező kriptovaluta hírek láttak napvilágot a közelmúltban, amikor New York állam elindult a digitális eszközök fizetőeszközként való elfogadása felé. Ez a hír egybeesik a Metacade (MCADE) előértékesítési fordulójával, amely egy olyan projekt, ami még kedvezőbben profitálhat a kriptovaluta szabályozás változásából.

Az új New York állami törvényjavaslat: Mit jelenthetnek ezek a kedvező kriptovaluta hírek a Metacade számára?

New York állam a közelmúltban a kriptovaluta hírek címlapjára került egy új törvényjavaslat miatt, amely elfogadásra került. Ez a törvényjavaslat lehető tenné a New York állami lakosok számára, hogy kriptovalutában fizessenek számos intézménynek. Ez magában foglalja a bírságokat, adókat és egyéb fizetési formákat New York állama felé.

Ez a kriptovalutákkal kapcsolatos bíztató hír erős jelzése annak, hogy az amerikai szabályozó hatóságok kezdenek kedvezőbb véleményt kialakítani a kriptoval kapcsolatban, és elkezdhetik felismerni a kriptovalutát, mint egy elfogadott fizetési formát.

A Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, és a Bitcoin Cash mind érvényes kriptovalutaként lettek megjelölve a javaslatban, ami egy fantasztikus hír a Web3 többi része számára is.

A Web3 a technológiai fejlődés egyik vezető területe, mivel a blokklánc-technológia számos felhasználási területe van az iparágakban. Hogy mennyire praktikusak lehetnek a blokklánc-alapú decentralizált alkalmazások (dAppok), arra egy kiváló példa a Metacade – egy vadonatúj GameFi platform, amely számos szolgáltatás nyújt a felhasználók számára.

A Metacade egyik legfontosabb aspektusa a Work2Earn programja, amely új munkahelyeket hoz létre és hirdet meg a tech-szakemberek számára. Ez mutatja a platformban rejlő hatalmas potenciált, amely a központi elemeiben egy közösség által irányított játékterem és egy átfogó blokklánc-játék projekt.

A Metacade kiterjedt hasznosíthatósága 17 hét alatt 13.6 millió dollárt vonzott az MCADE token előértékesítése során, mivel sok szakértő hatalmas hozamokat jósol a korai befektetőknek.

Elérheti-e az 5 dollárt az MCADE 2025-ben?

A közelmúltban megjelent kriptovaluta hírek fényében, amelyekből kiderült, hogy a Metacade előértékesítése mekkora sikert is aratott, nyilvánvalóvá vált, hogy a projekt készülhet a robbanásra. A szakértők 2023 vége előtt 1 dolláros árszintet jósolnak a Metacade-nek, mivel az új token elindul a tőzsdéken, és a platformot fokozatosan kiterjesztik a felhasználók felé.

Ezt követően a Metacade számára a határ a csillagos ég. Az MCADE token előértékesítés befejeztével belép az árfeltárásba, ahogy a szélesebb kriptopiacok felépülnek az elhúzódó kriptotélből.

A Metacade jó helyzetben van a masszív árfolyammozgáshoz. 2024-ben és azon túl a Metacade több mint 100-szorosára emelkedhet, mivel a token árcélja 5 dollár a 2025-ös bikapiac során. Ez 250-szeres árfolyam-emelkedést jelentene az előértékesítés végétől, ami a Metacade-et az egyik legjobb új projektnek tűntetné fel a blokklánc-játékok területén.

Mi az a Metacade?

Ahogy New York állam kezd megbarátkozni a kriptovalutákkal és az olyan digitális eszközökkel, mint az MCADE, a blokklánc-játék mozgalom forradalmasítani fogja a játékipart. A Metacade a vezető projekt lehet a piacon, mivel a blokkláncon bárhol megtalálható legnagyobb árkádjáték gyűjteményt kínálja, és átfogó GameFi élményt nyújt.

A Metacade platformon minden játék integrált jövedelemszerzési mechanikával rendelkezik. Mindezek mellett a platform célja, hogy az összes Web3 felhasználó központi csomópontjává váljon, megjelenítve a legújabb trendeket és vadonatúj módon összekapcsolja a felhasználókat. A platform egyik legfontosabb jellemzője a hatalmas bevételszerzési lehetőség, amely túlmutat a metaversum árkádján, mivel számos kulcsfontosságú funkciót kifejezetten a Web3 világán belül, a felhasználók szélesebb körének kiszolgálására terveztek.

Hogyan működik az MCADE?

Az MCADE működteti a Metacade platformot. A szólójátékosok végtelen szinteken keresztül fejlődhetnek a világ legaddiktívabb online árkád játékaiban, és közben MCADE-et szerezhetnek. A kompetitívebb játékosok is megtalálhatják a számításukat, hiszen fizetős nevezési versenyeken is részt vehetnek, ahol jelentős kriptovaluta-díjakat nyerhetnek.

A Metacade közösségi csomópontja nagy izgalmakat keltett a blokkláncos közösség körében, akik többféle módon hozzájárulva MCADE jutalmakat szerezhetnek majd. Ez magában foglalhatja a játékértékelések közzétételét, az alfa megosztását és a többi felhasználó bejegyzéseivel való interakciót, mivel a Metacade a tartalomkészítőket jutalmazza és a tudás megosztását ösztönzi az MCADE tokeneken keresztül.

A Metacade Work2Earn funkciója egy úttörő módszer a blokklánc technológia fejlődésének előmozdítására. A Metacade közösséget összekapcsolja a Web3-ban megtalálható állásokkal, amelyek lehet részmunkaidős vagy teljes foglalkoztatást igénylő pozíciók. Ez bővítheti a blokklánc projektek munkaerő-állományát, és elérhető belépési pontot biztosíthat az új karrierbe kezdeni vágyó kriptorajongók számára.

Érdemes-e MCADE-et vásárolni a legfrissebb kriptovaluta-hírek fényében?
Az MCADE token népszerűnek tűnik az ígéretes hosszú távú potenciálja miatt. Ahogy további pozitív hírek érkeznek New York felől, valamint az MCADE előértékesítése továbbra is jelentős figyelmet vonz, az új token jövője minden bizonnyal fényes lesz.

A Metacade az év egyik legjobb befektetési lehetősége lehet. A közelmúlt kriptopénz hírei javuló piaci hangulatot mutattak, és a Metacade kripto előértékesítése tökéletes hely lehet a tőke kihasználásra. Az MCADE a jelenlegi 0.02 dolláros árfolyamon ideális kiegészítője lehet bármely befektetési portfóliónak, különösen a kedvező hírek nyomán, miszerint New York állam megváltoztatta a digitális fizetőeszközökkel való álláspontját.

A Metacade előértékesítésben itt vehet részt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img