Trust Wallet: már válthatsz és kiutalhatsz fiat pénzt

spot_img

A Binance hivatalos tárcája, a Trust Wallet partnerségre lépett a Ramp és a MoonPay fizetési rendszerekkel, hogy lehetővé tegye a fiat kifizetésket és kiutalásokat.

Ez lehetővé teszi a tárca felhasználói számára, hogy közvetlenül az alkalmazáson belül kriptopénzüket fiatra váltsák és azt kiutalják.

Az elérhető fiat pénzek között ott van az euró, a dollár és a svájci frank is.

A Trust Wallet termékfejlesztésért felelős igazgatója, Eric Chang szerint az off-ramp funkció pont a legjobbkor jön, ugyan egy olyan időszakot élünk, amikor a piac turbulens, és a kriptotőzsdéket és váltókat, velük együtt pedig az ügyfelek pénzét is komoly ellenőrzés alá szeretné vonni a politika.

A Trust Wallet a Binance hivatalos kriptopénz tárcája. Forró tárcaként működik, vagyis egy felhasználói számlával tudunk hozzáférni a kriptóinkhoz, amíg van internetkapcsolat. Segítségével 65 különböző blokklánchoz tudunk kapcsolódni és 60 millió felhasználóval büszkélkedhet. A tárca hozzáférést biztosít a decentralizált alkalmazásokhoz (DApps), a vásárláshoz, a stakeléshez, valamint a kereskedéshez és a tároláshoz is. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img