Hasznos újítás a TradingView felületén kereskedőknek

spot_img

Tegnap egy újabb hasznos funkcióval bővült a TradingView, aminek leginkább azok örülhetnek, akik közvetlenül az oldal grafikonjain szeretnek kereskedni.

Az újítás egy olyan billentyűparancs formájában érkezett, amit Windowson az ALT + SHIFT, Mac-en pedig a ⌥⌘ gombok lenyomásával aktiválhatunk. Ha megtesszük, egy + jel jelenik meg az egérmutatónk mellett, amivel azonnal beállítható egy vételi, vagy eladási ajánlat, egy riasztás, vagy egy általunk figyelt árfolyamszint (vízszintes trendvonal).

Ezek a lehetőségek persze továbbra is elérhetők maradnak az oldalsáv menüpontjaiból, de aki szeretné, az most már keresgélés nélkül, közvetlen a charton is aktiválhatja őket.

Az oldal szinte minden fontosabb funkciója elérhető a fentihez hasonló gyorsparancsokkal. Ezek teljes listáját a bal felső sarokban, a saját profilképünk alatt látható menüből érhetjük el.

Ha szeretnél megismerkedni az opciós kereskedés rejtelmeivel, most kedvezményesen vásárolhatod meg a legismertebb hazai oktató oldal, az Opcioguru.hu Kripto Opciós tananyagát. További részletek ezen az oldalon érhetők el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img