Artemis: növekvő blokklánc aktivitás jelezheti előre az új trendek kezdetét

spot_img

Az új trendek korai felismerése lehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a következő 5-10-szeres növekedést hozó kriptovalutát. A trendek felismerése azonban korántsem olyan egyszerű. Ebben lehet segítségünkre a következőkben bemutatásra kerülő Artemis.

Az Artemis egy blokklánc aktivitás elemző szoftver, amivel már a születésük kezdetén elcsíphetjük az új narratívákat.

Használatához nincs szükség különösebb szakértelemre, mindössze néhány egyszerű lépés megtételére:

Ha ez megvolt, kiválaszthatjuk az elemezni kívánt blokkláncot. Jelen esetben ez legyen a mostanában leginkább felkapott Arbitrum.

Állítsuk be az elemezni kívánt időtávot, majd válasszuk ki a GAS-t, mint megfigyelt statisztikai mutatót.

Egy pillanat múlva már meg is jelenik előttünk azon appok listája, amik az elmúlt héten a legtöbb GAS-t használták el, vagyis a legnagyobb aktivitással rendelkeztek. Ezek most név szerint a DPX és STG voltak.

Ha kiválasztom az STG-t, akkor az oldal átvisz a Composition aloldalra, ahol még részletesebb statisztikák között böngészhetünk. Összehasonlíthatjuk a Gas fogyasztást, a napi felhasználók és tranzakciók számát, amik az STG-n és más platformokon végbementek.

A DeFi protokollokkal összevetve szemrevételezhetjük, hogy milyen is az STG teljesítménye más oldalakhoz képest. Az adatok szerint (aranysárga régió) az STG az elmúlt héten 8%-ról 31%-ra növelte az Arbitrumon belüli gázfogyasztás részesedését.

Minél nagyobb a GAS fogyasztás, annál többen használják az alkalmazást.

Hogy miért? Ha elmegyünk az STG, vagyis a Stargate Finance oldalára, látni fogjuk, hogy az app egy belépőt jelent egy felfutóban lévő hálózat, a Layer Zero ökorendszerébe.

Az elmúlt héten az STG-nek nem csak az GAS fogyasztása, hanem az árfolyama is 12%-kal emelkedett. Az STG növekvő forgalma tehát az árfolyamban is tükröződött, és ha ez az aktivitás folytatódik, az a következő hetekben is segítheti az STG további növekedését.

Hogy garantált-e az STG további emelkedése? Nem. De ha szemmel tartjuk a hasonló módon fokozott aktivitással rendelkező kriptovalutákat, esélyünk lehet már korán felkapaszkodni egy újonnan induló trendre. Az ehhez segítséget nyújtó Artemis használata pedig teljesen ingyenes, így tényleg csak a saját akaratunkon múlik, hogy mit tudunk kihozni belőle.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img