A Coinbase-nél már kérheted az ETH unstakinget, a Binance-en erre még várni kell

spot_img

Az Ethereum végrehajtotta a várva várt Shapella upgradet, megnyitva ezzel az utat a 2020 vége óta a hálózaton zárolva stakelt 18 millió ETH kivonása előtt.

A legnagyobb tőzsdék, akiknél szintén lehetett ETH-t stakelni a mai napon már reagáltak a hírre és közzé tették a kiutalások menetét.A Binance ma bejelentette, hogy azok a felhasználók, akik a tőzsdén keresztül ethert (ETH) stakeltek, április 19-től, magyar idő szerint reggel 10:00-től 1:1 alapon beválthatják a BETH tokeneket ETH-ra.

A Binance közölte, hogy a folyamat kezdetben lassú lehet, 15 naptól kezdve, akár több hétig is eltarthat a kivonás befejezése. A felhasználók a beváltott ethert a spot tárcájukba kapják és a függőben lévő ETH kivonási kérelmekben zárolt BETH tokenekkel nem lehet majd jutalmat szerezni. A BETH a Binance által kibocsátott, csomagolt token, amely 1:1 arányban az ETH-hoz van kötve az Ethereum blokkláncon.

„A beváltott ETH-k várható kivonásának dátuma megjelenik a felhasználóknak, mielőtt a felhasználók megerősítenék a kivonási kérelmeiket.” – írta a Binance.

A tőzsde hozzátette, hogy minden felhasználó számára egy napi visszaváltási árajánlattal áll elő, figyelembe véve az Ethereum hálózat feldolgozási korlátait.


A Coinbase-nél is nagyon hasonló a helyzet.

Ha folytatni szeretnéd a stakelést, akkor semmi dolgod nincs, továbbra is gyűlnek a jutalmak. Ha kivennéd a feltett ETH-kat, akkor azt a felületen belül kérelmezned kell. Itt 10 napot írnak a kérelem feldolgozásáig, de ez még változhat.

„Arra számítunk, hogy az Ethereum protokollnak hetekig-hónapokig fog tartani a kérések feldolgozása közvetlenül a frissítést követően, és arra kérünk, hogy ez idő alatt maradj türelmes. A becsült feldolgozási időszakot mindig megtekintheted majd a fiókodban” – írta a Coinbase levélben, ahol arra is emlékeztette a felhasználókat, hogy a lekötött ETH-kért még mindig kaphatsz cbETH liquidtiy tokeneket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img