Részvény- és kriptovásárlás, Tradingview és eToro integráció jön a Twitterre

spot_img

Mától kezdve új funkcióval bővül a Twitter. Ezentúl részvényeket és kriptopénzeket is tudnak vásárolni és eladni az alkalmazás felhasználói, valamint árfolyam grafikonokat és a hozzájuk kapcsolódó információkat nézhetnek meg.

Mindez az eToro-val, a legismertebb copytrading platformmal együttműködésben valósul meg.

Már a TradingView valós idejű kereskedési adatainak megjelenítése is működik: ezt a Twitter “$Cashtag” funkciójának használatával lehet megtenni. Ez annyiból áll, hogy rákeresünk egy ticker szimbólumra, és dollárjelet illesztünk elé, ami után az alkalmazás egy API segítségével megmutatja az árinformációkat a TradingView-ről.

Emellett megjelenik egy “megtekintés az eTorón” feliratú gomb is, amely az eToro oldalára vezet, ahol megvásárolhatod az adott pénzügyi eszközt.

“Ahogy az elmúlt három év során egyre csak nőttünk, úgy egyre több felhasználónk lépett kapcsolatba a Twitteren a pénzügyekkel és képezte magát a piacokról” – mondta Yoni Assia, az eToro vezérigazgatója a CNBC-nek adott interjúban. 

“Ők nagyon jó minőségű tartalmat készítenek akár a vállalatok pénzügyi elemzéséről, vagy arról, hogy mi történik a világban. Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy új közösségeket is megszólítsunk és összekapcsoljuk a Twitter és az eToro márkáit”.

A partnerség az első valóban figyelemre méltó üzleti megállapodást jelenti a Twitter életében azóta, hogy Elon Musk átvette a vezérigazgatói széket, miután tavaly 44 milliárd dollárért megvásárolta a platformot. A Twitter ezzel elindult a fintech alkalmazássá válás irányába és ebben a tekintetben ez hasonlít a Meta egykori terveihez. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img