Fiat vásárlási lehetőség a MetaMask app webes felületén

spot_img

A MetaMask app webes felületén már közvetlenül fiat valutával tudsz kriptovalutát vásárolni. A vásárlási funkció az app-ból került át a MetaMask webes felületére a Portfolio Dapp-ba.

A MetaMask szerint a szolgáltatás 189 országban működik és támogatott, azonban a régiónként eltérő érvényes törvények alapján korlátozzák a szolgáltatáson keresztül megvásárolható kriptovaluta összegeket.

Maga a portfólió funkció jelenleg nyolc hálózatot támogat: Ethereum, Polygon, Optimism, Arbitrum, Binance Smart Chain, Avalanche Chain, Fantom és Celo.

A fiat fizetési módok között megtalálhatóak a betéti és hitelkártyák, banki átutalások, PayPal és Instant ACH, de hamarosan további lehetőségek is elérhetőek lesznek.

Tanulj a kripto opciók kereskedéséről az OpcióGuruval és a Kripto Akadémiával. Készülj fel velünk, nézd meg mit tud a Kripto Opció Start oktatóanyagunk.

Kriptovaluta vásárlás során a MetaMask a felhasználóknak a legjobb ajánlatot adja meg több szolgáltató ajánlatait figyelembe véve. Ha azonban a kiválasztott fizetési mód és az árfolyam nem nyerte el a tetszésed, természetesen te magad is tudsz rajta változtatni.

A szolgáltatás hazánkban is elérhető. Ha a “Buy” opcióra mész először a régiót kell kiválasztanod, ami értelemszerűen Magyarország lesz. Utána kétféle fizetési megoldást fog kínálni a rendszer, egy kártyás és egy SEPA átutalási lehetőséget. Teszt jelleggel, 100 eurónyi ethereum vásárlás költségei jelenleg így alakulnak:

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

A MetaMask összeáll a PayPallal, jön a közvetlen ETH vásárlás

/metamask, cryptoslate/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img