[nagyonúj] Sybil Samurai

spot_img

Körülbelül két hete indult el egy Discord szerverrel és egy Twitter fiókkal a Sybil Samurai nevű projekt. Céljuk, hogy az automatikus airdrop farmolást bárki számára elérhetővé tegyék.

Ezt pedig a következőképpen szeretnék megvalósítani:

  • Állítólag egy régóta bevált és tesztelt módon farmolnak airdropokat.
  • Ehhez a farmoláshoz akarnak kitettséget nyújtani a usereknek, NFT-k segítségével.
  • Azok, akik mintelik az NFT-ket, megkapják a részüket a kifarmolt jutalmakból.
  • Minden NFT tulajdonos a sikeres farmolások után megkapja a részét a közösből.
  • Három szintű NFT lesz mintelhető, a legértékesebb NFT-t tulajdonosai kapják meg a legnagyobb részt az airdropokból.

Nézzük meg mindezt egy kicsit közelebbről:

„Mivel ez a mi szoftverünk és a mi farmolási módszerünk, ezeket az információkat szigorúan védjük, ezért nem oszthatunk meg sok részletet. Később viszont élő információkkal és adatokkal fogjuk feltölteni a weboldalunkat, amelyekkel nyomon követhetitek a farmolási műveleteinket. Vagyis a Samurai NFT tulajdonosok be tudnak majd nézni és láthatják a farmolás méretét és eredményességét, ez pedig adni fog egy átláthatóságot a projektnek.”

– írja a Sybil Samura Discord szervere. Tulajdonképpen ez az egyik kritikus pontja a projektnek. A leírások szerint már 5 hónapja működik az automatikus farmolás saját berken belül. Mivel maga a core funkció még nem jelent meg, ez az állítás vagy igaz vagy nem, egy két héttel ezelőtt bemutatkozott projekt esetében ezt nem tudjuk megítélni.

A másik kritikus pont a farmolás hatékonysága. A csapat leszögezte, hogy nincsenek garantált jutalmak: attól, hogy megveszed vagy minteled az NFT-t, még egyáltalán nem biztos, hogy azzal nyereséget is tudsz generálni.

Elvileg hamarosan mintelhetőek lesznek a Samurai NFT-k, amikből 3 tier (szint) lesz elérhető. Az első szintű NFT ára 50$ lesz, a másodiké 300$, a harmadiké pedig 1500$.
A három NFT tier: https://sybilsamurai.com/

Ezt írták a honlapon:

„Annak érdekében, hogy a Samurai NFT tulajdonosok között igazságosan osszuk el a lehetséges jövőbeli jutalmakat, kidolgoztunk egy részesedési rendszert. A felhasználókat magasabb szintű NFT-k készítésére ösztönözzük azzal, hogy extra részesedést adunk a Tier 2 és Tier 3 NFT-knek. A jutalmakat súlyozzuk, a Tier 2 17%-os bónuszt, a Tier 3 pedig 40%-os bónuszt jelent.”

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bár a kettes szintű NFT-t 300 dollárért veheted meg, a valóságban 350 egységnyi részesedést kapsz, amíg az 1500 dolláros harmadik szintű NFT-ért 2100 egységnyi részesedés lehet a tiéd.

Az NFT-k számának lesz egy felső korlátja, amit nem darabszámban, hanem dollárértékben állapítottak meg. A mintelések leállnak, ha az összes mintelés értéke elérte az 1 millió dollárt. A tulajdonosok pedig a kintlévő készlettel kiszámolt saját részesedés arányában kapnak a jutalomból.

Aki nem mintelt, de a jövőben szeretne a Sybil Samurai-al jutalmakhoz jutni, az kénytelen lesz a másodlagos piacról beszerezni az NFT-ket.

Ezek ára várhatóan nagyban függ a farmolás tényleges eredményeitől. Bár az egy hete megnyílt honlapon van egy várható hozam kalkulátor, annak adatait csak egyetlen airdrop, az ARB eredményeire építették, vagyis elég csalóka lehet hosszú távon.

Egyebek:

  • A csapat névtelen. Az eddigi információink alapján egy vezetőről és néhány fejlesztőről lehet szó.
  • Elmondásuk szerint folyamatban van egy Virtual Currency Licence kérelmük Litvániában, szeretnének teljesen legálisan működni.
  • A projekt az Ethereum hálózaton fut majd.
  • Jelen pillanatban 2900 Twitter követővel és körülbelül 2000 Discord taggal működnek.

Figyelem! A fenti projekt kiemelten kockázatos! A cikkben említett kockázatok és kritikus pontok mellett számos más kockázattal is rendelkezik egy ilyen projekt. A projektről írunk, de ez nem azt jelenti, hogy befektetésre ajánljuk! A [nagyonúj] rovat keretében ajánlott projektek túlnyomó többsége nagy valószínűséggel nem lesz profitabilis vagy nem éli meg a következő fél-egy évet!


 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img