Binance Sensei: kriptós ChatGPT a legnagyobb tőzsdétől

spot_img

Mostantó már egy mesterséges intelligencia is segíti a legnagyobb kripto tőzsde látogatóit a tanulásban. A Sensei névre keresztelt mentor a Binance oktató oldaláról érhető el, használatához pedig még regisztrációra sincs szükség.

Az AI-t az ezen a linken található ikonra kattintva kérdezhetjük. Ha látogatóként (Visitor) lépünk vele kapcsolatba egy email-t is kér az oldal, de itt akár egy kitalált címet is megadhatunk, a kérdezés során ennek nincs jelentősége.

Ezután már nincs is más dolgunk, mint kifaggatni a robit. A Binance tájékoztatása szerint a program a ChatGPT alapjaira épül, a mesterséges intelligencia kripto specifikus tanítását pedig a Binance oktató platformjának több mint 1000 bejegyzése segítette.

Az általánosabb kripto témákat és az ismertebb coinokat jól lefedő anyag tehát elég jó alapot jelenthet, amivel egy kezdő immár személyre szabott válaszokat kaphat a területtel kapcsolatos kérdéseire.

Mi a sokakat immár 15 éve foglalkoztató kérdést tettük fel az alkalmazásnak, vagyis azt, hogy ki lehet Satoshi Nakamoto?

Miután erre csak a jól ismert “névtelen programozó” válasz érkezett, megfordítottuk a kérdésünket és arra kérdeztünk rá, hogy vajon a magát Satoshinak valló és a saját hazugságaiba már többször belebukó Craig Wright lehet-e az igazi Satoshi? Megnyugtató módon erre az AI sem talált perdöntő biznyítékot.

Bár Sensei egyelőre még csak angolul ért, a Binance oktatói oldala egy ideje már magyar nyelven is szolgál érdekes tartalmakkal.

A rendszeresen frissülő bejegyzések ezen a linken keresztül érhetők el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img