Fairspin Liquidity Staking: újdonság a TFS token hűségprogramjában

spot_img

A Fairspin tavaly két, egymással összefonódó hűségprogramot vezetett be: a Play to Earn és Hold to Earn programokat. A Play to Earn keretében a játék során megszerezhető rakeback formájában lehet TFS tokenekre szert tenni, míg a Hold to Earn-ben kockázatok nélkül, a már meglévő tokenek letétbe helyezéséből profitálhatnak a játékosok.

A programok nagy népszerűségnek örvendenek. Az indulás óta a Play to Earn keretében 726 243 dollár, a Hold to Earn keretében pedig 1 759 091 dollár értékű visszatérítés került kiosztásra.

A Hold to Earn program által kínált éves megtérülés (APR) egyes időszakokban az 500%-ot is elérte, a rekord a napi 21%-ot is meghaladta.

A Fairspin TFS tokenjének fejlesztőcsapata a napokban jelentette be, hogy továbbfejlesztette a hűségprogramot és bevezette a Liquidity Staking rendszert, amivel tovább növelhető a TFS-ért szerezhető passzív bevétel nagysága.

Mi az a Liquidity Staking?

A TFS és Tether stake-elésével lehetőség nyílik csatlakozni egy TFS – USDT pool-hoz, ami a PancakeSwap decentralizált tőzsdén érhető el. A rendszer segít növelni a TFS likviditását és stabilizálni annak árfolyamát, erősítve ezzel a token piaci helyzetét.

A Liquidity Staking a Fairspin TFS aloldalán érhető el, a Hold to Earn programmal egyetemben.

A Hold to Earn előre meghatározott időtartamával szemben, a Liquidity Stakingben elhelyezett letétek egészen azok visszahívásáig stakingben maradnak, vagyis a felhasználónak nem kell aktívan menedzselnie őket.

A Liquidity Stakingben megszerzett hozam bármikor szabadon kikérhető. A programban nincsen meghatározva semmilyen kötelező minimum. Bármennyi token letétbe helyezhető és a megszerzett hozamok esetében bármennyi, és bármilyen gyakorisággal kikérhető.

Hogyan lehet meghatározni az elérhető hozam nagyságát?

Az elérhető nyereség függ a Fairspin kaszinó bevételeitől, a staking pool-ban elhelyezett tokenek számától és a felhasználó egyéni szorzójától.

A felhasználó egyéni szorzóját a stakingben töltött napok száma határozza meg:

  • 0 – 1 napig: 0.3x szorzó
  • 7 – 30 napig: 0.6x szorzó
  • 30 nap felett: 1x szorzó

A megszerezhető hozam = a Fairspin kaszinó által elért profit egy része * a felhasználó által stake-elt tokenek részesedése a pool-ban * az egyéni szorzó.

Ha valaki 1 hónapnál tovább tartja letétben a tokenjeit, maximalizálhatja a részesedését a kaszinó profitjának 0.5%-ából visszaosztott pénz megszerzésében.

A Liquidity Stakingből bárki és bármikor kiléphet. A kérvényezett kifizetés azonnal végrehajtásra kerül a felhasználó tárca címére. Ha valaki csak egy részleges kifizetést hajt végre, a bennmaradó rész egyéni szorzója visszaáll az alap szintre.

Mi az a Play to Earn?

Az online kaszinók játékosai már alighanem ismerik a rakeback kifejezést, ami lehetővé teszi, hogy a vesztes tétjeik egy részét bónuszként visszaszerezzék. Ezek a jóváírások általában csak némi késéssel, a hét vagy a hónap végén kerülnek jóváírásra és csakis a vesztes játékok után lehet őket megszerezni.

A Play to Earn keretében és TFS-ben jóváírt rakeback ezzel szemben azonnal jóváírásra kerül és minden felrakott tét után megszerezhető, nem csak a vesztes fogadásoknál kerül jóváírásra. (A megszerezhető rakeback nagysága a feltett tét, és az adott játék függvényében változhat.)

A Play to Earn programhoz való csatlakozáshoz el kell indítania egy játékot, és megtennie egy tétet, amiért azonnal megkapja a TFS-ben járó visszatérítést. Nem számít, hogy a játék nyereséggel, vagy veszteséggel zárult, a rakeback minden esetben jóváírásra kerül. Ennek nagysága játékoként eltérő lehet.

Mi az a Hold to Earn?

A rakeback-ként megszerzett, vagy az oldalon keresztül direktben megvásárolt TFS letétbe helyezhető a Fairspin oldalán és további TFS szerzésére használható fel.

A tokeneket 8 óráig, 1 napig, vagy 3 napig lehet letétbe helyezni. A letétesek 8 óra esetében a kaszinó bevételeinek 1%-os, 1 napnál 2%-os, 3 napnál pedig 0.5%-os részesedésén osztozhatnak.

Az időszak végeztével az eredetileg letétbe helyezett tokenek, valamint a megszerzett haszon is automatikusan jóváírásra kerül a játékos számláján.

A kaszinó bevétele esetenként zéró is lehet, ha valaki például egy nagy nyereményt ért el az adott időszakban. A Hold to Earn-ben tartott tokenek ugyanakkor sohasem veszhetnek el, azokat minden esetben visszakapják a játékosok. De lehetőség van a további tartásra is, és részesedni a kaszinó következő ciklusban szerzett bevételeiből.

A TFS és a Fairspin csapata is hisz a transzparenciában, ezért a kaszinó minden felhasználója visszakövetheti a saját TFS egyenlegének állását, a kaszinó bevételeinek alakulását és aktív játékosszámát, hogy ezek tudatában dönthesse el a programhoz való csatlakozást. Az adatok élőben és a blokkláncon tárolt adatokból beolvasva, hitelesen mutatják a kaszinó működését. Az oldalon végrehajtott minden játék, be – és kifizetés ezen kerül rögzítésre, ami szavatolja a hűségprogram megbízható működését.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img