Pepe és Floki: két mém coinnal bővül a Binance kínálata

spot_img

A Binance péntek este két új mém coinnal bővíti kínálatát. A 20:00-tól kereskedhető páros egyik tagja nem más mint a Pepe coin lesz, aminek kezdeti sikereiről már mi is beszámoltunk.

A viccnek induló kriptovaluta végül nem hasalt el, de továbbra sem tervez másnak lenni, csak egy jó poénnak.

“A kutyák ideje lejárt, mostantól uralkodjanak a Pepék.” – hirdeti oldalán az ismert békás mémet zászlajára tűző token.

A Pepe egyetlen célja, hogy spekulálni lehessen vele a “mém szezonra”, vagyis arra, amikor a különösebb céllal nem rendelkező vicc tokenek rövid távon leköröznek minden értelmes, valódi céllal rendelkező projektet.

A Pepe a cikk írásának a pillanatában a 39. legnagyobb kriptovaluta volt, és a harmadik legnagyobb mém coin a Dogecoin és a Shiba Inu után.

A Pepe által riválisnak tekintett kutyás vonalat erősíti a Binance-re érkező másik új kriptopénz a Floki is, ami a listázás hírére szintén bejutott a 100 legnagyobb kriptovaluta közé, jelenleg a 97. helyet foglalja el.

Bár a Binance vezetője, CZ úgy nyilatkozott, hogy nem szeretnék elárasztani a tőzsdét a különböző mém coinokkal, azt is hozzátette, hogy ha egy ilyen mögött látják a közösség valós érdeklődést és az ezt tükröző magas kereskedési volument, akkor ők is nyitottak a felvételre.

A nulláról 3 hét alatt 1.4 milliárd dolláros piaci részesedésre növekvő Pepe és régebb óta működő társa, a Floki végül megütötték a kívánt szintet, így kivívták a jogot arra, hogy bekerüljenek a legnagyobb kripto tőzsde kínálatába.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img