Harmincszoros nyereséget ért el a áprilisban a legjobb másolható kereskedő

spot_img

Nem mindennapi rekordot állított be a PrimeXBT másolható kereskedőinek új fenegyereke, aki egyetlen hónap alatt harmincszoros növekedést ért el a tőzsde copy trading felületén.

CVC255 tőkeáttételes ethereum kereskedéssel érte el a kiváló eredményt, amivel egyben meg is döntötte az oldal korábbi rekordjait.

CVC255 nyereség grafikonja

A trader májusi hónapja sem indult rosszul, meglátjuk, képes lesz-e tartani a lendületet. Április második és harmadik legjobb másolható kereskedői CryptoWorld2 (123%) és FollowAdoptions (51%) voltak.

A copy trading felület újoncai, vagyis az elmúlt 30 napban másolhatóvá vált kereskedők közül SSG lett az első helyezett, aki 133%-os hozamot ért el. A ranglistán Salah2004xzUSDT (36%) és a neve alapján talán egyik honfitársunk, Crypto Vili (29%) követték őt.

SSG grafikonja

Végül, de nem utolsó sorban kiemelnénk még egy találati arányát tekintve 100%-os pontossággal rendelkező kereskedőt is. Bee Tea Sea 159 kereskedési ügyletet nyitott meg áprilisban, melyek 100%-os találati aránya mellett 12%-os nyereséget ért el.

Érdekesség, hogy ugyancsak 100%-os találati aránnyal rendelkezett a már korábban említett Salah2004xzUSDT is, aki a feltüntetett 36%-os hozamát 132/132 darab sikeres trade-el érte el.

Bee Tea Sea a bitcoin kisebb kilengéseit próbálja meglovagolni

Ha szeretnél böngészni a PrimeXBT másolható kereskedőinek statisztikái között, klikkelj a linken látható Copy-trading menüpontra.

A lista csak a regisztrációt követő belépés után válik láthatóvá. A csatlakozáshoz egy email cím megadására van szükség.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a folyamat során az alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek akkor, ha kereskednél az oldal felületén.

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

PrimeXBT bemutató

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img