Jön a Bitcoin Ordinals a Binance NFT piacterére

spot_img

A Bitcoin ordinalsok, más néven Bitcoin NFT-k – a Web3 tér reflektorfényébe kerültek, mivel egyre több piactér fogadja el és kínálja a digitális eszközöket. 

Tegnap a Binance, a világ legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdéje bejelentette, hogy május végétől kezdve támogatni fogja a Bitcoin Ordinals-okat saját NFT piacterén. 

A Binance NFT marketplace jelenleg a BNB Chain-el, az Ethereum-al és a Polygon hálózattal működik. A Bitcoin hálózat lesz a negyedik támogatott.

A Binance termékért felelős igazgatója elmondta, hogy a Bitcoin Ordinals támogatással egyetemben a jogdíjak kifizetését és a „további bevételszerzési lehetőségeket” is támogatni fogja.

A konkurens OKX kriptotőzsde április végén jelentette be, hogy hozzáadja a Bitcoin Ordinalst az ökoszisztémájához. Az OKX felhasználók egyelőre csak számlájuk segítségével tekinthetik meg és tárolhatják az Ordinalsokat, de a jövőben kereskedhetnek is velük.

A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin Ordinals mintelései (pontosabban: inscription) robbanásszerű növekedésen mennek keresztül.  Április 2-án a Bitcoin Ordinals elérte az 58 ezer inscriptiont, ez 83,5%-os növekedést jelent az előző hónaphoz képest. Május 1-jén ez a szám már meghaladta a 3 milliót.

Ennek ellenére az Ordinalsok továbbra is megosztó témák maradnak a kripto közösségen belül: a maximalisták kritizálják azokat, mert eltérnek a Bitcoin eredeti peer-to-peer étoszától.

Beszéld ki velünk az NFT-k és az Ordinals-ok világát a Discord szerverünkön. Csatlakozz, majd keresd meg az #nft szobát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img