Most több száz dolláros jutalmakat rakhatsz zsebre a GALA Games játékaival

spot_img

Kiemelt díjazásban részesül mindenki, aki GALA Games játékokkal játszik májusban. A May Mayhem elnevezésű esemény keretében a legtöbb GALA Games játékban most extra jutalmak várnak: már néhány nem túl nehéz játékbeli feladat elvégzéséért is betárazhatsz GALA tokenekből, több száz dollár értékben.

A TownStar esetében akár 200 dollárnyi GALA tokent is kereshetsz a küldetések teljesítésével, ha ügyes és kitartó vagy. De ezen felül a globális toplistában elért helyezésekért is járnak extra jutalmak.

Hogyan tudod begyűjteni ezeket a jutalmakat?

A Kripto Akadémia Gaming csapata pont ebben szeretne segíteni minden játékosnak. Ahhoz, hogy el tudj indulni, tedd meg a következőket:

1. Regisztrálj egy GALA Games fiókot ha még nincs, ezen a linken.

2. A GALA Games honlapján, a Games fülön indítsd el a Townstar játékot. A versenyszerver minden héten, kedd este 19:00-kor indul és szombat este 19:00-ig él.

3. Gyere fel a Kripto Akadémia Gaming Discord szerverére, ahol hamarosan megosztjuk, hogyan tudod a leghatékonyabban elvégezni a küldetéseket és bezsebelni a jutalmat. Keresd alul a TownStar szobát. A versenyszerver indulásánál pedig várunk voice chatre is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img