Újabb drámát generált a legnagyobb kripto influencer

spot_img

Ben Armstrong, ismertebb nevén BitBoy kriptoinfluencer a piacra öntötte az összes BEN tokenjét egy héttel azután, hogy megígérte, hogy fél évig nem adja el azokat.

A tranzakciót Amir Ormu on-chain elemző fedezte fel először: a címet már korábban összekötött BitBoy nevével. Az influencer 44,7 ETH-t – 80 000 dollár értékben – keresett a tranzakcióval.

https://twitter.com/AmirOrmu/status/1658843088142344194

A BEN egy memecoin volt, amelyet először ben.eth hozott létre azért, hogy kihasználja az olyan mémcoinok körüli hájpot, mint amilyen a PEPE vagy WOJAK volt. Ben.eth jelentős mennyiségben küldött Bitboy-nak a kriptóból, ingyen.

A BEN token ekkor lett népszerű és rögtön aggodalmakat generált, hogy Bitboy azonnal megszabadul a tokenektől és bedönti az árat. Bitboy vállalta, hogy hat hónapig nem adja el azokat, de azt mondta, hogy nem akarja lezárni az érméket, mert meg akarja mutatni azoknak, akik “szélhámosnak, csalónak, és pump and dumper-nek nevezték”.

Miután nyilvánosságra került, hogy Bitboy eladta a BEN tokeneket azt mondta, hogy megegyezett az ben.eth-val, hogy eladja az eredeti token allokációját. Az alku értelmében 1000 ETH-t és 250 000 dollárnyi stabilcoint kapott, hat hónapos kifizetés alatt.

Bitboy elmondta, hogy a meme token egy harmadik pártfogóját is bevonták az üzletbe, aki jelenleg küzd a hagyományos számlákról származó pénzek mozgatásával. Elmondása szerint ezért nem hivatalos még az üzlet és ezért sem akarta a világ elé tárni azt.

Bitboy szerint, mire az üzlet létrejön, a Ben Coin Alapítvány 106 billió tokent fog tartani, amelyeket csak akkor lehet eladni, ha a token eléri az 500 millió dolláros kapitalizációt.

A cryptotwitteren megosztónak bizonyult az ügy: sokan úgy vélik, hogy Bitboy egyszerűen dumpolta a tokeneket, míg egyesek arra gyanakszanak, hogy ben.eth és Bitbox összejátszott, hogy Bitboy shillelje a tokent.

A drámát követően a BEN token értéke az elmúlt 24 órában 11%-ot esett, 0,00000007333 dollárra, és a token piaci kapitalizáció jelenleg 30,8 millió dolláron áll a CoinMarketCap adatai szerint.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img