STEPN: ApplePay fizetés az appon belül

spot_img

Integrálta az Apple Pay fizetési szolgáltatást a STEPN, ezzel bárki számára elérhetővé vált a virtuális cipők megvásárlása a legnépszerűbb play-to-earn fitnesz alkalmazásban.

Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bankkártyájukat az Apple Payhez csatlakoztassák, és a játékhoz szükséges NFT tornacipőket vásároljanak az appon belül.

Az Apple Pay fizetési módként való megjelenésével a felhasználóknak nem kell többé kriptotárcát csatlakoztatniuk a játékon belüli eszközök megvásárlásához, nem kell váltásokat végezniük és még csak azt sem kell tudniuk, hogy mi az a blokklánc, a kripto vagy az NFT. Ez pedig óriási előrelépés egy kripto- és NFT projekt életében.


A Dune Analytics adatai szerint 2022 májusában, indulása után a STEPN villámgyorsan 700 000 havi aktív felhasználót gyűjtött, majd ez a szám azóta kb. 23 000-re csökkent.

Novemberben a fejlesztők, a Find Satoshi Labs bevezették a natív NFT piacterüket, a MOOAR-t, hogy a felhasználók az alkalmazáson belül vásárolhassanak játékbeli eszközöket. 2022 júliusában a STEPN 123 millió dolláros második negyedéves nyereségről számolt be, mielőtt beállt volna a kripto tél.

Nálunk népszerű a STEPN is. Csatlakozz a Gaming Discord szerverünkre, keresd meg a STEPN szobát és mozogj velünk egy közösségben!

A STEPN egy Web3 életmód alkalmazás Social-Fi és Game-Fi elemekkel. Gyakorlatilag abban utazik, hogy bármilyen fizikai aktivitás tokenizálható és jutalmazható legyen. Testmozgással és a szabadban való mozgással mostantól bárki, bárhol és bármikor tokeneket szerezhet. A részvételhez a felhasználóknak gyalogláshoz, kocogáshoz, futáshoz vagy edzéshez készült NFT tornacipőket kell vásárolniuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img