Spot támogatással bővült a TradingView Binance integrációja

spot_img

A TradingView 2022 decembere óta támogatja közvetlenül a Binance Futures (határidős) felületét, vagyis a felhasználók azóta össze is köthetik a népszerű elemző oldal grafikonjait a tőzsdével, hogy magán a TradingView-n keresztül hajtsák végre a trade-jeiket.

A napokban tovább bővült a támogatott kereskedési párok választéka, így a Binance Futures mellett már a Binance hagyományos (spot) piacai is elérhetők (pl: BTCUSDT, ETHUSDT, stb.) a TradingView-n keresztül.

A Binance és a TradingView összekötéséhez be kell jelentkeznünk a TradingView fiókunkba, majd a lap alján található Trading Panel menüpont alatt, a tőzsde ikonját kiválasztva a Connect gombbal csatlakozni a szolgáltatáshoz.

A hozzáférést a Binance oldalán is meg kell erősíteni. A jogosultság megadása kizárólag a kereskedésre ad felhatalmazást, a számlánkon tárolt pénzekhez ezen keresztül más nem férhet hozzá.

Ha ez megtörtént, a Tradingview jobb oldalán látható, fel-le nyilacskát ábrázoló ikonra kattintva érhetjük el a trade-ek feladására szolgáló menüpontot.

Ezután már nincs más dolgunk csak a Tradingview felületén behívni a grafikonra a nekünk tetsző Binance Spot vagy Perpetual Futures kereskedési párt és feladni egy megbízást.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

TradingView: bővített backtest lehetőség és 2.0-ás asztali szoftver

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img