Hitelfelvétel NFT fedezettel a Binance-en

spot_img

A Binance NFT piactere bevezetett egy új funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat kölcsönözzenek úgy, hogy fedezetként NFT-ket használnak.

Jelenleg az Ethereumon lévő legismertebb kollekciókat – a Bored Ape Yacht Club-ot, a Mutant Ape Yacht Club-ot, valamint az Azuki és Doodles NFT-ket lehet fedezetként használni hitelfelvételnél.

A Binance NFT-hitelek jelenlegi kamatlába évi 7,91%, a hitel/érték arány (LVR) pedig 40% és 60% között mozog – olvasható a Binance weboldalán. A hitelekhez nem tartozik gázdíj vagy Ethereum tranzakciós díj.

A Binance 2021 áprilisában mutatta be az NFT piacterét, és az év júniusában indította el azt. Pár hete már jelezték, hogy hozzáadják a Bitcoin Ordinals NFT-k támogatását is, a jelenleg támogatott Ethereum, Polygon és BNB Chain hálózatok mellé.

A Binance vélhetően a Blur alá tartozó Blend nevű NFT kölcsönzési protokollal szeretne versenyezni. A Blend például lehetővé teszi a hitelezők számára, hogy saját kamatlábakat és hitel-érték arányokat határozzanak meg a kihelyezésnél.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img