A Fairspin eddigi legnagyobb nyereménye: 4,15 millió dollárt nyert egy szerencsés játékos

spot_img

Egyre több fogadó választja a Fairspin kaszinót, ahol a játékosok már többször is megdöntötték az oldal korábbi jackpot rekordjait. Az utolsó szerencsés 4 151 618 dollárt tehetett zsebre, történetét a kaszinó is megosztotta.

A szerencse április 7-én mosolygott rá az illetőre a Pragmatic Play Gate of Olympus nevű játékában, amiben 5 szerencsés pörgetésből sikerült elérni a négymilliós kifizetést.

  • 62.5 mBTC → x638 → 39,847 mBTC
  • 131.25 mBTC → x191 → 25,095 mBTC
  • 281.25 mBTC → x154 → 43,335 mBTC
  • 131.25 mBTC → x104 → 10,368.75 mBTC
  • 325 mBTC → x101 → 32,942 mBTC

A játékos nem sokkal később két nagyobb, összesen 150 BTC nagyságú kifizetést hajtott végre, ami az utalás időpontjában 4 151 618 dollárt ért.

Gates of Olympus

A kaszinó felvette a kapcsolatot az illetővel, aki szerint “Az élmény egy igazi adrenalinlöket volt. Egyetlen nap alatt 4 millió dollárt nyertem és utaltam ki magamnak. Úgy érzem, mintha én lennék a világ ura. Hálás vagyok a Fairspinnek ezért a páratlan lehetőségért, továbbra is rendszeres játékosuk leszek.”

Később hozzátette: “Bár hatalmas élmény volt ez az egész, a Fairspin sem egy tökéletes oldal. Rengeteg játék érhető el a felületén, ezért nehéz eldönteni, hogy melyiket éri meg kiválasztani. Remélem hogy még fejlesztenek rajta és egy jobban testreszabható felülettel növelik a játékélményt. Mindennek ellenére továbbra is a Fairspin-t tartom az egyik legjobb online kaszinónak.”

A Fairspin kaszinó és az átláthatóság

A név kötelez, a Fairspin kaszinónak pedig már az elnevezése is utal a legfontosabb tulajdonságára. Az alapítók a teljes átláthatóságra törekedve tesznek meg mindent azért, hogy biztosítsák a tisztességes szerencsejáték feltételeit. Erre a blokklánc technológia kínál lehetőséget, ami minden játék lefolyását és kimenetelét megváltoztathatatlan módon rögzíti és teszi bárki által ellenőrizhetővé.

A játékosok bármikor igénybe vehetik az oldal Trueplay Explorer szolgáltatását, ahol az adott játék azonosítóját (iD) beillesztve ellenőrizhetik az eredményeket.

A Fairspin blokklánc kaszinó teljes átláthatóság mellett teszi lehetővé az egyre nagyobb nyeremények kifizetését. Az áprilisi csúcstartó története bebizonyította, hogy akár egyetlen nap alatt is lehetséges, hogy valaki 4 millió dollárt nyerjen és utaljon ki az oldalról. Vajon ki lesz az, aki megdönti a rekordot? Ha tennél rá egy kísérletet, látogass el a Fairspin oldalára.

A Fairspinről:

A Fairspint 2018-ban hozták létre, működését Curaçao-ban kibocsátott licensz biztosítja. A kaszinó innovatív és transzparens működését a blokklánc teszi lehetővé, ami rögzíti a játékok kimenetelét és a Trueplay Explorer segítségével bárki számára visszakereshetővé is teszi őket.

A Fairspin több mint 5000 kaszinó játékot teszi elérhetővé és a kaszinók közül a világon elsőként egy saját digitális tokennel is rendelkezik. A TFS token biztosítja az oldal egyedi hűségprogramjának működését és hogy tulajdonosai részesedjenek a kaszinó napi bevételeiből.

Fairspin Liquidity Staking: újdonság a TFS token hűségprogramjában

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img